Lapsiparkki

pe 27.9. klo 9.30 – 12.00

Mäntän seurakuntatalo

Lapsiparkki on maksuton tilapäishoitopaikka 0-6-vuotiaille lapsille.

Seurakunnan Lapsiparkki on suunnattu 0-6-vuotiaille lapsille satunnaiseksi tilapäishoidoksi, jonka aikana vanhempi voi rauhassa käydä omilla asioillaan. Lapsiparkki on ilmainen. Omat eväät ja vaipat mukaan. Parkissa voi olla koko ajan tai vain osan aikaa. Ilmoittautuminen torstaihin klo 15 mennessä p. 044 750 3644 / Sarita Kyröläinen. Lapset otetaan parkkiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasten määrä vaihtelee ja se arvioidaan tilannekohtaisesti.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

lastenohjaaja

Leikki on lasten työtä, mutta niin on minunkin. Leikin kautta erilaisten asioiden oppiminen sujuu lapsilta kuin luonnostaan: arjen kultaiset käytöstavat, hiljaisuuden kokeminen ja monet hieno- ja karkeamotoriset taidot.

Päätyöni seurakunnan varhaiskasvatuksessa koostuu päivä- ja perhekerhoista.

Näin olen osaltani tukemassa perheitä kristillisessä kasvatustyössä. Lisäksi olen mukana perhekirkoissa ja erilaisissa perhetapahtumissa. Varhaiskasvatustyön lisäksi leireilen alakouluikäisten kesäleireillä.

Vapaa-ajalla lenkkeilen, käyn kuntopiirissä ja teen sitä, mikä milloinkin sattuu huvittamaan, kodin hoidosta pikku remontteihin.