kerhot

Mänttä-Vilppulan seurakunta järjestää koululaisille 7-14 vuotiaille pääsääntöisesti kokkikerhoja Mäntässä, Vilppulassa ja Kolhossa.

Mäntässä kokkikerhot pidetään Mäntän seurakuntatalolla, sisäpiha, c-rappu ja toinen kerros ovi vasemmalla. Vilppulan kokkikerhot pidetään Vilppulan seurakuntakodilla. Sisään pääsee rakennuksen päädystä. (Kirjasto on rakennuksen toisella päässä). Kolhossa kokkikerhoa pidetään Kolhon kirkolla.

Kerhokaudet ovat syyskuusta-joulukuun alku ja tammikuu-toukokuun alkuun asti. Leirejä järjestetään kesällä ja syksyllä.

Kevään 2020 kerhot --> KERHOT OVAT TÄYNNÄ! Vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Aliina Hakoselta puh. 040 804 9581

Kerhot alkavat viikolla 2 ja loppuvat huhtikuun lopussa.

Mäntän seurakuntatalo; Kokkikerho Maanantaina 1-3lk klo 17-18.30.  Kerhonohjaajina Jessica ja Noora. Viimeinen kerta on ma 27.4.2020
Mäntän seurakuntatalo; Kokkikerho Torstaisin 4-6lk klo 17-18.30. Kerhonohjaajana nuorisotyönohjaaja Julia ja Sara. V

Vilppulan seurakuntakoti; Kokkikerho Keskiviikkoisin 1-3lk klo 17-18.30. Kerhonohjaajina Lotta ja Säde. Viimeinen kerta on ke 29.4

Vilppulan seurakuntakoti; Kokkikerho Torstaisin 4-6lk klo 16.30-18.00. Kerhonohjaajana Lotta ja Säde

Kolhon kirkko:  Kokkikerho 1-6lk keskiviikkoisin klo 16.30-18.00. Kerhoa pitävät nuoriso-ohjukset Aliina ja Jaana, apuohjaajana toimii Oiva. Viimeinen kerta on ke 29.4.2020

Materiaalimaksu: Kokkikerhojen materiaalimaksu 5€ kevät. Materiaalimaksua ei tarvitse maksaa ensimmäisillä kerroilla, jotta lapsi voi katsoa onko kerho häntä varten. Maksun voi suorittaa myöhemmin.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KERHOIHIN.

Sydän
Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

vs. nuorisotyönohjaaja/ vs. lähetyssihteeri

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Tammikuun alusta lähtien toimin myös osa-aikaisena lähetyssihteerinä.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.