kerhot

Mänttä-Vilppulan seurakunta järjestää koululaisille 7-14 vuotiaille pääsääntöisesti kokkikerhoja Mäntässä, Vilppulassa ja Kolhossa.

Mäntässä kokkikerhot pidetään Mäntän seurakuntatalolla, sisäpiha, c-rappu ja toinen kerros ovi vasemmalla. Vilppulan kokkikerhot pidetään Vilppulan seurakuntakodilla. Sisään pääsee rakennuksen päädystä. (Kirjasto on rakennuksen toisella päässä). Kolhossa kokkikerhoa pidetään Kolhon kirkolla.

Kerhokaudet ovat syyskuusta-joulukuun alku ja tammikuu-toukokuun alkuun asti. Leirejä järjestetään kesällä ja syksyllä.

Syksyn 2019 kerhot

Kerhokausi; 2.9-5.12. Viikolla 42 ei ole kerhoja.

Mäntän seurakuntatalo; Kokkikerho Maanantaina 1-3lk klo 17-18.30.  Kerhonohjaajina Pipsa ja Pinja. HOX. KERHO ON TÄYNNÄ. Ilmoittaudu varasijoille vs.nuorisotyönohjaajalle Aliinalle.
Mäntän seurakuntatalo; Kokkikerho Torstaisin 4-6lk klo 17-18.30. Kerhonohjaajina Milja ja Eevi.

Vilppulan seurakuntakoti; Kokkikerho Keskiviikkoisin 1-3lk klo 17-18.30. Kerhonohjaajina Iida ja Säde

Vilppulan seurakuntakoti; Kokkikerho Torstaisin 4-6lk klo 16.30-18.00. Kerhonohjaajina Lotta ja nuoriso-ohjus Aliina

Kolhon kirkko:  Kokkikerho 1-6lk keskiviikkoisin klo 16.30-18.00. Kerhoa pitävät nuoriso-ohjukset Aliina ja Jaana

Länsi-Koskelan koulun sali: Liikuntakerho Torstaisin 1-3lk klo: 17-18. Kerhonohjaajina Julia ja Lilja.

Materiaalimaksu: Kokkikerhojen materiaalimaksu 10€ syksy. Materiaalimaksua ei tarvitse maksaa ensimmäisillä kerroilla, jotta lapsi voi katsoa onko kerho häntä varten. Maksun voi suorittaa myöhemmin.

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti. Tule mukaan etusivun kautta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KERHOIHIN.

Sydän
Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.