KAIKKIEN AIKOJEN YÖKYLÄILY

POHJASLAHDEN KIRKOSSA

26.-27.11.2022

Hinta 20€

Seurakunta järjestää bussikyydin lauantaina 26.11 Mänttä-Vilppula-Pohjaslahden kirkko. Sähköisessä osallistujakortissa kysytään mistä paikasta lapsi tulee kyytiin.

Lähtö la 26.11. klo 14 Mäntän seurakuntatalolta (Kirkkokatu 6). Vilppulan seurakuntakoti klo 14.15 ja Pohjaslahden kirkolla olemme n. klo 14.45.

Yö kirkossa tempaus päättyy sunnuntaina 27.11.2022 klo 13 alkavaan yhteiseen jumalanpalvelukseen, johon kutsumme huoltajat mukaan. Jumalanpalvelus kestää n. tunnin (1) verran, jonka jälkeen jokainen tarvitsee kyydin kotiin.

Mukaan tarvitset:

• Makuupussi, makuualusta ja oma tyyny. Nukumme tapahtumassa kirkonlattialla, joka saattaa olla viileä.
  • Yövaatteet.
  • Säänmukaista vaatetta (sisälle ja ulos).
  • Omat hygeniavälineet (hammasharja, -tahna). ps. Tapahtumassa ei ole suihkumahdollisuutta.
  • Taskulamppu/otsalamppu.
  • Juomapullo.
  • Tapahtuman aikana tarvitsemat henkilökohtaiset lääkkeet annosteluohjeineen nimellä varustettuna. (Saattaja luovuttaa lääkkeet seurakunnan työntekijälle.)
  • Pieni määrä herkkuja.
  • Muista täyttää sähköinen osallistujakortti!
  • Seurakunta ei lähetä perinteistä leirikirjettä, joten pyydämme jokaista huoltajaa kuittaamaan, kun viesti on saapunut perille.

t. Jaana Pohja, Matti Hjelt ja Ville ”Lexa” Lehonmaa + isoset.

Infoa tapahtumasta voi kysyä Jaanalta tai Matilta.

Jaana puh.044 75 03 631 ja Matti puh.044 75 03 630.