Lähde mukaan matkalle!

Matka Vuontispirtille 19.-26.3.2022

Mänttä-Vilppulan seurakunta on järjestämässä lomamatkaa Lapin luontoon, Tunturihotelli Vuontispirtille!

Vuontispirtti ja sen ympäristö tarjoavat erityisen rauhoittumispaikan niille, jotka haluavat liikkua tunturissa sekä ruokailla ja levätä yönsä
hyvin. Lomakohde on todellinen vaeltajien ja hiihtäjien lomaparatiisi. Lisätietoa Vuontispirtistä www.vuontispirtti.fi.

Matkan hinta
Aikuiset 2 hengen huoneessa 378 € + kuljetus n.100 €

Matkareitti
Mänttä-Vilppula-Kolho-Keuruu-Multia-Soini-Hoisko-Vimpeli-Evijärvi-Kaustinen-Toholampi-Sievi-Ylivieska-Oulainen-Oulu-Muonio-Raattama ja Vuontispirtti.

Tervetuloa kokemaan elämyksiä Lapin luonnon helmassa!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 13.2.2022 mennessä kirkkoherranvirastoon puh. 040 804 9580 / 044 750 3663 / mantta-vilppula.seurakunta@evl.fi
tai jos paikkoja on jäljellä, myös myöhemmin.

Huom! Matkan toteutumiseen vaikuttaa Koronan tuomat rajoitukset! Matkaan lähdemme, jos Jumalamme suo.

Talvinen, aurinkoinen tunturimaisema, jossa retkeilijä hiihtää ladulla.
Vuontispirtti on todellinen vaeltajien ja hiihtäjien lomaparatiisi.