Poikkeus ajan konfirmaatio

Yleistä

Sairaana ei tule osallistua jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin, ja hygieniaohjeita sekä turvavälejä on noudatettava.

Riskiryhmien osallistumisessa toivotaan pidättyväisyyttä, vaikka suositusten noudattaminen onkin kunkin omalla vastuulla.

Noudatamme viranomaisten antamia kokoontumisrajoituksia ja turvamääräyksiä.

* Seurakunnan työntekijät eivät osallistu kirkollisten toimitusten jälkeen pidettäviin tilaisuuksiin. Ulkona pidettäviin voidaan osallistua turvaväliohjeita noudattamalla.

Konfirmaatio

Konfirmaatiot järjestetään Rippikoulu 1,2 ja 3 klo 12 sekä rpk 4 klo 10. Tänä vuonna konfirmaatioon voi osallistua rajattu määrä väkeä. Mäntän kirkko on huomattavasti pienempi, kuin Vilppulan kirkko.

* Rippikoulut 1 ja 3 ovat väkimäärältään isompia, joten joka perheestä voi osallistua max. 5 henkilöä/rippikoululainen.

* Rippikoulut 2 ja 4 ovat pienempiä/Vilppulan kirkko on isompi, joten joka perheestä voi osallistua max.7 henkilöä/rippikoululainen.

* Kirkossa on käytössä, joka toinen penkkirivi.

* Konfirmaatiomessussa ehtoollinen jaetaan ainoastaan rippikoululaisille.

* Konfirmaatiomessut todennnäköisesti triimataan. Triimauksessa pyritään huomioimaan, ettei kuvata seurakuntalaisia kuin minimimäärä. Kirkossa on penkkejä, joita ei kuvata ollenkaan. Nämä paikat ilmoitetaan kirkon ovella.