Mäntän kirkon urut

XVII MÄNTÄN URKUVIIKKO 2019

Lämpimästi tervetuloa Mäntän Urkuviikolle su 18.8. – su 25.8.2019!

Su 18.8. 2019 klo 18 Mäntän kirkko                             Avajaiskonsertti, Santeri Siimes, urut

Ti 20.8. 2019 klo 12 Vilppulan kirkko                           Urkuvartti "Tuokio Brahmsin seurassa", Hanna Penttinen

Ke 21.8.2019 klo 18 Mäntän kirkko                             Perhekonsertti, Urkusatu "Pekka ja susi", Juha Komulainen, urut, Hannele Karppinen, kertoja

Pe 23.8.2019 klo 12 Mäntän kirkko                             Urkuvartti "Romantiikan urkuteoksia", Kaja Jantsikene

La 24.8.2019 klo 18 Mäntän kirkko                              Hanna Koljonen, urut. Kuulemme pääasiassa ranskalaisten säveltäjämestareiden teoksia.

Su 25.8.2019 klo 18 Mäntän kirkko                              Päätöskonsertti "Urkumusiikin klassikoita ja elokuvamusiikin helmiä", Esa Toivola, urut

Ohjelma 10 €/konsertti, ohjelmavihko 25 € (sisältää ohjelmat kaikkiin konsertteihin).

Perhekonserttiin ja urkuvartteihin ei ohjelmamaksua!

Huom! Urkuviikon konserttiin osallistujalle viikon aikana 10 % alennus Serlachius-museoiden pääsymaksusta. Alennuksen saat kun mainitset konserttiin menosta museoiden lippukassalla.

Ohjelmavihkojen ennakkomyyntipaikat Kirkkoherranvirasto, KULMA Kirjakauppa & Kuvapiste ja Parturi-Kampaamo Heli Kivinen Ky.

Konsertit Mäntän kirkossa, 20.8. urkuvartti Vilppulan kirkossa

Urkuviikon järjestäjä Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.