Mänttä-Vilppulan seurakunnan määräaikaiset kesätyöpaikat 2022

Mänttä-Vilppulan seurakunnan vuoden 2022 määräaikaiset kesätyöpaikat Mäntän ja Vilppulan hautausmailla, Mäntän kirkon esittelijänä, sekä Kalliolan leirikeskuksen keittiöllä ovat haettavissa. Hakuaika on 31.1. - 14.3.2022. 

1.) Mäntän ja 2.) Vilppulan hautausmailla on kesätöitä tarjolla 2.5. - 4.9. välillä. Työskentelyaika voi olla kuukaudesta neljään kuukauteen. Työt ovat pääasiassa viheraluetyöt ja hautojen kesäkukkahoito. Yhteensä hautausmailla on tarjolla kesätöitä kymmenelle. Työ on kokoaikainen.

3.) Lisäksi on mahdollista että ns. kahden viikon "Tienaa!-kamppanjan" merkeissä palkataan yhteensä 4 – 6, 16 - 18 vuotiasta nuorta Mäntän tai Vilppulan hautausmaille. 

4.) Mäntän kirkkoon haetaan kirkon esittelijäksi 18 vuotta täyttänyttä henkilöä 1.6. – 14.8. ajalle. Työviikko on maanantaista perjantaihin. Esittelijän tehtävässä edellytetään englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä on osa-aikainen 30 tuntia/vko. Paikka täytetään, jos korona tilanne sen mahdollistaa ja kirkkoa pidetään vierailijoille auki. Työhön sisältyy tarvittaessa myös suntion tehtäviä.

5.) Kalliolan leirikeskukseen haetaan keittiötyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu leirikeskuksen ruokailuista huolehtiminen sekä siivoustehtävät. Työtä tehdään yhdessä muun keittiöhenkilökunnan kanssa mutta myös itsenäisesti. Etsimme henkilöä, joka osaa toimia oma-aloitteisesti reippaalla ja iloisella asenteella sekä pystyy tarvittaessa joustamaan työtehtävistä riippuen. Pätevyysvaatimuksena on alan ammatillinen koulutus tai tutkinto tai muu vastaava ammatillinen osaaminen tai työkokemus, sekä 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi hakijalta vaaditaan hygieniapassi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, palvelualttiutta sekä positiivista asennetta. Työaika on kokoaikatyö ja siihen sisältyy myös viikonloppuja. Työjaksot ovat 9.5. – 14.8.2022 tai 1.6. – 7.8.2022. 

Hakemukset tulee toimittaa 14.3.2022 mennessä sähköpostilla: 
kohta 1. ja 3. Mäntän hautausmaa; leena.m.rauhala@evl.fi
kohta 2. ja 3. Vilppulan hautausmaa; anne.lampinen@evl.fi
kohta 4. Mäntän kirkko; tarja.makinen@evl.fi
kohta 5. Kalliolan leirikeskus; samuli.suokas@evl.fi

Laita viestin otsikoksi: Kesätyöpaikka 2022
Mainitse hakemuksessasi: 
nimi, syntymäaika, yhteystietosi (osoite, sähköposti, puhelinnumero), tehtävä mistä olet kiinnostunut, missä opiskelet tai mistä olet valmistunut, 1. - 2. kohdissa kerro kuinka pitkän työjakson voit tehdä. 

Valinnat tehdään 18.3.2022. Valituille ilmoitetaan 23.3.2022 jälkeen valinnasta ja työjakson pituudesta.