MÄNTTÄ-VILPPULAN SEURAKUNNAN KESÄTYÖPAIKAT 2020

Mänttä-Vilppulan seurakunnan vuoden 2020 määräaikaiset kesätyöpaikat Mäntän ja Vilppulan hautausmailla, Mäntän kirkon esittelijänä ovat haettavissa.
Hakuaika on 15.1. - 12.3.2020.

1.) Mäntän ja 2.) Vilppulan hautausmailla on kesätöitä tarjolla 2.5. - 31.8. välillä. Työskentelyaika voi olla kuukaudesta neljään kuukauteen. Yhteensä hautausmailla on tarjolla kesätöitä kymmenelle. Työ on kokopäiväinen.

3.) Lisäksi on mahdollista että ns. kahden viikon "Tienaa!-kamppanjan" merkeissä palkataan yhteensä 4 - 6, 16 - 18 vuotiasta nuorta Mäntän tai Vilppulan hautausmaille.

4.) Mäntän kirkkoon haetaan kirkon esittelijäksi kahta henkilöä kesä - elokuun ajalle. Tarkempi työjakso määritetään myöhemmin. Tehtävään sisällytetään tarvittavassa laajuudessa kesäkauden suntion tehtäviä ja kirkon siivousta. Esittelijän tehtävän osalta edellytetään englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä on osa-aikainen 21 - 25 tuntia/vko.

Etusijalla hakijoista: kohdissa 1. ja 2. ovat 18 - 20 vuotiaat, kohdassa 3. ovat 16 - 18 vuotiaat. Kohdassa 4. valitun tulee olla yli 18 vuotta. Ikävaatimuksen tulee täyttyä ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset tulee toimittaa 12.3.2020 mennessä sähköpostilla:
kohta 1. ja 3. Mäntän hautausmaa; leena.m.rauhala@evl.fi
kohta 2. ja 3. Vilppulan hautausmaa; anne.lampinen@evl.fi
kohta 4. Mäntän kirkko; tarja.makinen@evl.fi

Laita viestin otsikoksi: Kesätyöpaikka 2020
Mainitse hakemuksessasi:
nimi, syntymäaika, yhteystietosi (osoite, sähköposti, puhelinnumero), tehtävä mistä olet kiinnostunut, missä opiskelet tai mistä olet valmistunut, 1. - 2. kohdissa kerro kuinka pitkän työjakson voit tehdä.

Valinnat tehdään 13.3.2020. Valituille ilmoitetaan 23.3.2020 jälkeen valinnasta ja työjakson pituudesta.