Leirikesä

Leirit syksyllä 2019; Alueellinen leiri Keuruun Isossahiekassa 3-6lk 20.9-22.9.2019. Yökirkossa 5.10-6.10 Pohjaslahden kirkossa 4-6lk ja Lastenleiri Kalliolassa 1-3lk 14.10-15.10 . Ilmoittautumisohjeet julkaistaan elokuun lopussa. Tervetuloa leireille.

Yökirkossa 5.10-6.10 Pohjaslahden kirkossa.

Kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta vietetään vuonna 2019. Suomen kaikki seurakunnat on haastettu viettämään yökirkossa koululaisten kanssa. Mänttä-Vilppulan seurakunta on ottanut haasteen vastaan ja nyt kutsumme 4-6lk yökirkossa tempaukseen mukaan Pohjaslahden kirkkoon. Tule sinäkin ja ota kaveri mukaan.                                                                                  Leiri alkaa lauantai iltapäivänä 5.10 ja päättyy sunnuntaina klo 10 alkavaan yhteiseen Jumalanpalvelukseen, joka on suunnattu perheille. Leirin/tapahtuman hinta 20,60€ sisältäen mm. bussikyydin lauantaina (Mänttä-Vilppula-Pohjaslahti), välipalan, päivällisen, iltapalan,aamupalan ja tarvittaessa kyydin Pohjaslahdelta-Vilppula-Mänttä. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 12.9 klo 18 sähköisesti. Linkki aukeaa.

Tulossa; Syysleiri Kalliolassa 1-3lk 14.10-15.10.    Ilmoittautuminen alkaa torstaina 12.9 klo 18 sähköisesti. Työntekijä laittaa viestiä, kun ilmoittautuminen on saapunut perille. Tällä pystymme varmistamaan, ettei ilmoittautuminen ole jäänyt Internetin ihmeelliseen maailmaan.    Mikäli vastausta ei tule parissa päivässä, niin ota yhteyttä työntekijään.

Askartelua leirillä
Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.