Kolhon kirkko

Kyläkirkontie 8, 35990 Kolho

Kolhon kirkko

Arkkitehti Mikael Nordenswanin suunnittelema Kolhon kirkko valmistui v. 1955. Tampereen hiippakunnan piispa E. G. Gulin vihki sen 4.12.1955.

Kolhon kirkossa ei ole alttaritaulua, mutta kuorin etuosan sivuseinällä on Seppo ja Ilmari Launiksen maalaus ”Sallikaa lasten tulla minun tyköni”.

Kangasalan Urkutehtaan 7-äänikertaiset urut valmistuivat v. 1957.

Vaivaisukko on Eero Aittosen veistämä.

Kolhon kirkon viereen on rakennettu arkkitehti Mikael Nordenswanin suunnittelema kellotapuli ja sen vihki 9.12.1962 Lapuan hiippakunnan piispa Eero Lehtinen.

Kolhon kirkko on monitoimitila, jossa seurakunta järjestää kerhoja ja muita tilaisuuksia. Se on myös kodikais perhejuhlien pitopaikka, jossa on ruokailutilat 60 hengelle. Sitä voidaan käyttää myös luentotilana.

Kolhon kirkko on varattavissa eri tilaisuuksiin kirkkoherranvirastoston kautta.

Vaativa pyörätuolireitti

Kyläkirkontie 8, 35990 Kolho

Sanan ja rukouksen ilta

Illassa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Seurakunnasta kappalainen Pauli Selkee ja musiikista vastaa kanttori Hanna Penttinen. Kahvitarjoilu!

Kyläkirkontie 8, 35990 Kolho

Diakoniatyön kahvitupa Kolhon kirkolla Klo 10.00

Tarjolla kahvia, hyvää seuraa ja mahdollisuus taloudelliseen avustukseen.