kiinteistötyöntekijä

Työtehtäviini kuuluvat kiinteistöjen, rakennusten, rakennelmien korjaus- ja kunnossapitotyöt sekä vuosihuollot, – tarkistukset ja kunnon seuranta.

Sekä Haahtela RES huolto-ohjelman mukaiset tehtävät ja kiinteistöjen vikailmoituksien hoito. Suorittaa alan hankintoja sekä toimii tavaran vastaanottajana.

Fidelix kiinteistöautomaation vikailmoitusten hälytykset – tarkistus Kalliola ja Mänttä srk-talo, sekä MyJablotron hälytysilmoitusten tarkistus vastuu kiinteistöjen osalta.

Harrastukseni ovat ralli, nikkarointi ja hyvin vähäinen liikunta.

hautausmaa-kiinteistötyöntekijä (Mänttä)

Työhöni kuuluu hautaustoimeen ja siunaustilaisuuteen liittyvät esivalmistelut sekä toimituksen jälkeiset toimet.

Osallistun hautausmaan rakennusten ja koneiden sekä viheralueiden kunnostustöihin ja talvikunnossapitoon. Kirkkopuiston, srk talon ja Tammirannan seurakuntakodin viheralueiden hoitoon sekä em. alueiden talvikunnossapitoon.

Vapaalla katselen elokuvia luen sekä penkkiurheilen.