Nuorisotyönohjaaja, rippikoulu, nuoret aikuiset

Virkavapaalla

Nuorteniltoja, isoskoulutusta, kouluilla avaamassa päivää tai päivystämässä, leirejä, retkiä, kohtaamisia eri-ikäisten kanssa, somea, jne. Arkeen mahtuu paljon. Vaikka enää ei ihan nuori olekaan, niin silti on mahdollista kulkea tovi toisen rinnalla. Hienoa on kohdata nuoria, olla kuuntelijana ja nähdä vuosien vieriessä miten elämän polku avautuu eteenpäin myös yhteydessä Suurimpaan.

Omaan elämään mahtuu työn lisäksi omakotiasujan arkea lumitöistä ruohonleikkuuseen ja halonhakkuuseen. Ja siinä samalla Aku Ankan taskukirjarivistö jatkaa kasvamistaan.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset (7-13 vuotiaat) kerhotyö, partio ja rippikoulu

Hei, Työalaani kuuluu koululaistyö eli 7-14 vuotiaiden parissa. Vastaan seurakunnassamme koululaisten kerhoista, leireistä, 10-synttärit ja koululaistyöstä. Välillä minua näkee nuorisotyössä avustamassa sekä rippikoulutyössä. Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa luonnossa ja perheeni kanssa.