vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Nuorisotyönohjaaja, rippikoulu, nuoret aikuiset

Virkavapaalla

Nuorteniltoja, isoskoulutusta, kouluilla avaamassa päivää tai päivystämässä, leirejä, retkiä, kohtaamisia eri-ikäisten kanssa, somea, jne. Arkeen mahtuu paljon. Vaikka enää ei ihan nuori olekaan, niin silti on mahdollista kulkea tovi toisen rinnalla. Hienoa on kohdata nuoria, olla kuuntelijana ja nähdä vuosien vieriessä miten elämän polku avautuu eteenpäin myös yhteydessä Suurimpaan.

Omaan elämään mahtuu työn lisäksi omakotiasujan arkea lumitöistä ruohonleikkuuseen ja halonhakkuuseen. Ja siinä samalla Aku Ankan taskukirjarivistö jatkaa kasvamistaan.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.