Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto sijaitsee Mäntän seurakuntatalolla, osoitteessa Kirkkokatu 6, Mänttä.

Postiosoite: Mänttä-Vilppulan seurakunta, Kirkkoherranvirasto, Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä

Yhteystiedot: puh. 040 804 9580 (numero ei vastaanota tekstiviestejä), sähköpostiosoite: mantta-vilppula.seurakunta(at)evl.fi

Palveluajat kesälomakauden ulkopuolella:

Kirkkoherranvirastossa maanantaisin ja torstaisin klo 10-12 ja 13-15 ilman ajanvarausta, sekä tiistaisin ajanvarauksella. Varaa aika soittamalla numeroon 040 804 9580 (numero ei vastaanota tekstiviestejä).

Puhelinpalvelu maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 ja 13-15.

Palveluajat kesäkaudella:

Viikolla 26, 27.6.-3.7.2022 kirkkoherranvirasto on SULJETTU. Maanantaina ja torstaina klo 9-15 palvelee puhelimitse kiireisissä asioissa taloustoimiston toimistosihteeri Seija Salmijärvi p. 044 750 3662.

Viikoilla 27-34, 4.7.-28.8.2022 palvelu kirkkoherranvirastossa sekä puhelimitse maanantaisin ja torstaisin klo 10-12 ja klo 13-15. Tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kirkkoherranvirasto on suljettu.

Virkatodistustilaukset

Huom! Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Saila Munukka

kirkkoherra

Olen Mänttä-Vilppulan kirkkoherra. Työtehtäviini kuuluu seurakunnan toiminnasta vastaaminen. Virkani puolesta olen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja yhteisyö kirkkoneuvoston kanssa on koko seurakunnan asioista päättämistä. Kirkkoneuvosto on valittu kirkollisvaaleilla aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Yhdessä kirkkoherran ja kirkkoneuvoston kanssa seurakunnan toiminta muotoutuu Mänttä-Vilppulan näköiseksi.

Läheistä yhteistyötä teen talouspäällikön kanssa henkilöstö- ja talousasioissa. Vastaan myös seurakunnan jumalanpalveluselämästä.

Olen mukana seurakunnan juhlissa ja surussa pappina. Saan kohdata seurakuntalaisia arjessa ja ilossa. Työtehtävien määrä on suuri joten kaikkeen en aina kerkiä mutta monessa yritän olla paikalla.

Vapaa-ajalla mökkeilen Ruovedellä ulkoillen ja kesällä veneillen.