Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto sijaitsee Mäntän seurakuntatalolla, osoitteessa Kirkkokatu 6, Mänttä.

Postiosoite: Mänttä-Vilppulan seurakunta, Kirkkoherranvirasto, Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä

Palveluajat:  Maanantaisin ja torstaisin klo 10-12 ja 13-15 ilman ajanvarausta, sekä tiistaisin ajanvarauksella. Varaa aika soittamalla numeroon 040 804 9580.

Yhteystiedot: puh. 040 804 9580, sähköpostiosoite: mantta-vilppula.seurakunta(at)evl.fi

Poikkeavat aukioloajat

Virkatodistustilaukset

Huom! Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Saila Munukka

kirkkoherra

Olen Mänttä-Vilppulan kirkkoherrana vuoden 2019. Työtehtäviini kuuluu seurakunnan toiminnasta vastaaminen. Virkani puolesta olen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja yhteisyö kirkkoneuvoston kanssa on koko seurakunnan asioista päättämistä. Kirkkoneuvosto on valittu kirkollisvaaleilla aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Yhdessä kirkkoherran ja kirkkoneuvoston kanssa seurakunnan toiminta muotoutuu Mänttä-Vilppulan näköiseksi.

Läheistä yhteistyötä teen talouspäällikön kanssa henkilöstö- ja talousasioissa. Vastaan myös seurakunnan jumalanpalveluselämästä.

Olen mukana seurakunnan juhlissa ja surussa pappina. Saan kohdata seurakuntalaisia arjessa ja ilossa. Työtehtävien määrä on suuri joten kaikkeen en aina kerkiä mutta monessa yritän olla paikalla.

Vapaa-ajalla mökkeilen Ruovedellä koiran kanssa lenkkeillen. Mökillä hoidan myös mehiläisiä. Kesää odotan, jotta saamme veneen vesille. Uutena harrastuksena vuoden alusta aloitin Taijiquanin.