Kirkkoherranvirasto

Avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 10-12 ja klo 13-15. Tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina suljettu.

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT:  PALVELU TOISTAISEKSI VAIN PUHELIMITSE JA SÄHKÖPOSTITSE!

Käynti- ja postiosoite: Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä

mantta-vilppula.seurakunta(at)evl.fi

Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Niina Leppä

seurakuntasihteeri
Kirkkokatu 6
35800 Mänttä

Saila Munukka

vs. kirkkoherra

1.1.2019-31.12.2020

Olen Mänttä-Vilppulan kirkkoherrana vuoden 2019. Työtehtäviini kuuluu seurakunnan toiminnasta vastaaminen. Virkani puolesta olen kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja yhteisyö kirkkoneuvoston kanssa on koko seurakunnan asioista päättämistä. Kirkkoneuvosto on valittu kirkollisvaaleilla aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Yhdessä kirkkoherran ja kirkkoneuvoston kanssa seurakunnan toiminta muotoutuu Mänttä-Vilppulan näköiseksi.

Läheistä yhteistyötä teen talouspäällikön kanssa henkilöstö- ja talousasioissa. Vastaan myös seurakunnan jumalanpalveluselämästä.

Olen mukana seurakunnan juhlissa ja surussa pappina. Saan kohdata seurakuntalaisia arjessa ja ilossa. Työtehtävien määrä on suuri joten kaikkeen en aina kerkiä mutta monessa yritän olla paikalla.

Vapaa-ajalla mökkeilen Ruovedellä koiran kanssa lenkkeillen. Mökillä hoidan myös mehiläisiä. Kesää odotan, jotta saamme veneen vesille. Uutena harrastuksena vuoden alusta aloitin Taijiquanin.