Yhteisvastuukeräys 2019, keväällä tapahtuu.

13.4. klo 18.00 on Vilppulan kirkossa iso Yhteisvastuu konsertti, jossa esiintyy melkein kaikki seutukuntamme kuorot. Kaiken kaikkiaan esiintyjiä on 200 henkilöä. Konsertin kesto on kaksi tuntia ja siihen on vapaa pääsy. Konsertin aikana kerätään kolehti Yhteisvastuun hyväksi.

25.4. klo 18.00 on Kolhon kirkossa  Yhteisvastuuilta, jossa esittävät runoja Kolhottaret jaTomi Voronin. Laulamme myös yhteislauluja kanttorin johdolla. Illassa on myös arpajaiset sekä kahvitarjoilu yhteisvastuun hyväksi.

Seurakuntamme eri työmuodoilla on Yhteisvastuu keräys lippaita, joihin voit lahjoittaa rahaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Paikkakunnallamme näillä rahoilla koulutettaan lasten ja nuorten parissa ammattikseen olevia ihmisiä sekä diakoniatyöntekijät voivat hakea vähävaraiselle perheelle taloudellista tukea kirkon diakoniarahaston tukikummien kautta.

Jumala lahjasi siunatkoon!