Taloustoimisto

Taloustoimisto on avoinna ma - pe klo 9 - 13.

Taloustoimisto sijaitsee Mäntän seurakuntatalolla, osoitteessa Kirkkokatu 6, 3. kerros. Sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

Postiosoite: Mänttä-Vilppulan seurakunta, Taloustoimisto, Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä

16.3.2020 alkaen taloustoimisto palvelee vain puhelimitse ja sähköpostitse.

Seurakunnan laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

003702056753

Operaattori Basware, tunnus BAWCFI22

Sähköpostiosoite laskuille:

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto pdf.

Laskutusosoite:

Kirkon Palvelukeskus/

Mänttä-Vilppulan seurakunta

++3068++

00026 Basware

Seurakunnan y-tunnus 0205675-3

Tarja Mäkinen

toimistoapulainen-suntio

Mäntän kirkon ja kappelin suntio

haudanhoitoasiat ja laskutus

vapaapäivät maanantai ja tiistai

Seija Salmijärvi

toimistosihteeri
Kirkkokatu 6 (kolmas kerros)
35800 Mänttä

Toimin palkkojen, kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran parissa. Tiedän Vilppulan ja Pohjaslahden hautapaikoista sekä hautojen hoidosta.

Samuli Suokas

talouspäällikkö
Kirkkokatu 6 (kolmas kerros)
35800 Mänttä

Työtehtäviini kuuluvat seurakunnan talous-, henkilöstö-, kiinteistö-, yleis-, IT- ja hautaustoimenhallinnon johtaminen ja kehittäminen toimintasuunnitelman mukaisesti. Osallistun tiedottamiseen sekä toimin hallinnon (kirkkoneuvosto, –valtuusto) sihteerinä ja esittelijänä. Ohjaan sisäistä valvontaa ja toimin mm. seurakunnan palkka-asiamiehenä sekä työsuojelupäällikkönä. Parasta työssäni on kohdata työtovereita jotka ovat motivoituneet omassa työssään ja joilta löytyy huumori.

Toimin taloustoimiston toimistosihteerin ja toimistoapulaisen, suntio-hautausmaan seurakuntamestarin, seurakuntapuutarhurin, kiinteistötyöntekijän, vahtimestari-siivoojan ja emännän lähiesimiehenä. Hoidamme tehtävämme laadukkaasti, luotettavasti ja kerralla kuntoon periaatteella.