Taloustoimisto

Taloustoimisto on avoinna ma - pe klo 9 - 13.

Taloustoimisto sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 6, 3. kerros,  35800 MÄNTTÄ. Sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

toimistoapulainen-suntio

Mäntän kirkon ja kappelin suntio

haudanhoitoasiat ja laskutus

vapaapäivät maanantai ja tiistai

toimistosihteeri
Kirkkokatu 6 (kolmas kerros)
35800 Mänttä

Toimin palkkojen, kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran parissa. Tiedän Vilppulan ja Pohjaslahden hautapaikoista sekä hautojen hoidosta.

talouspäällikkö
Kirkkokatu 6 (kolmas kerros)
35800 Mänttä

Työtehtäviini kuuluvat seurakunnan talous-, henkilöstö-, kiinteistö-, yleis-, IT- ja hautaustoimenhallinnon johtaminen ja kehittäminen toimintasuunnitelman mukaisesti. Osallistun tiedottamiseen sekä toimin hallinnon (kirkkoneuvosto, –valtuusto) sihteerinä ja esittelijänä. Ohjaan sisäistä valvontaa ja toimin mm. seurakunnan palkka-asiamiehenä sekä työsuojelupäällikkönä. Parasta työssäni on kohdata työtovereita jotka ovat motivoituneet omassa työssään ja joilta löytyy huumori.

Toimin taloustoimiston toimistosihteerin ja toimistoapulaisen, suntio-hautausmaan seurakuntamestarin, seurakuntapuutarhurin, kiinteistötyöntekijän, vahtimestari-siivoojan ja emännän lähiesimiehenä. Hoidamme tehtävämme laadukkaasti, luotettavasti ja kerralla kuntoon periaatteella.