Pawson -raamattupiiri

Pawson -raamattupiirissä joko opiskellaan David Pawsonin kirjoittamaa 'Raamattu avautuu' kirjaa Vanha Testamentti avautuu tai niitä löytöjä ja kysymyksiä, joita ryhmän jäsenillä on.

Pawson -piiri kokoontuu parittoman viikon keskiviikkona klo 18.00-19.30 Vilppulan seurakuntakodilla.

David Pawsonin kirja: Raamattu avautuu I, Vanha testamentti, Ainutlaatuinen näkökulma koko Raamattuun.
seurakuntapastori

Aikuistyön pappina tehtäväni on auttaa jokaista löytämään Jumalan hänelle antamat lahjat, kehittämään niitä ja palvelemaan niillä toisia, koska se tuottaa suurta iloa. Jumala kyllä jakaa mieluusti kaikenlaisia lahjoja, joilla voimme palvella toisiamme ja rikastuttaa omaa elämäämme.

Työhöni kuuluu myös monenlaisten aikuisille suunnattujen toimintojen toteuttaminen tai koordinointi. Mitä useampi toteuttaa toimintoja, sitä rikkaampia seurakuntalaiset ovat.

Iso osa työtäni on messuissa, ristiäisissä ja hautajaisissa palvelemista.

Vapaa-ajalla remontoimme taloamme (pankin), ulkoilen ja uin. Minusta on tärkeä seurata ja siunata Israelia ja TV7 tarjoaa siihen hyviä välineitä. Itsenäinen opiskelukin on välillä antoisaa.