Nepalilaisia lapsia koulussa.
Nepal: Lapset koulussa

KAUNEIMMAT JOULULAULUT 2020

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta.

Osallistu Kauneimpiin Joululauluihin turvallisesti etänä ja lue lisää keräyksestä Suomen Lähetysseuran sivulta.

Perhehartaus ja Lasten Kauneimmat Joululaulut

Tallenne on katsottavissa seurakunnan facebook-sivuilla su 13.12. klo 13 lähtien.

Suora verkkolähetys, Kauneimmat Joululaulut, Vilppulan kirkosta

Su 20.12. klo 17 Vilppulan kirkosta. Toimitetaan suljetuin ovin, ilman yleisöä. Tilaisuus kuvataan ja on seurattavissa etänä seurakunnan facebook-sivun kautta.

Joululauluvihkoja jaetaan

Vilppulan srk-kodilla ja Mäntän srk-talolla sekä Pohjaslahden kirkossa ke 16.12. klo 15-17 ja pe 18.12. klo 14-16.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.