Rippileirien osalta seurakunta perii oman seurakunnan väeltä leirimaksun, joka on vuonna 2020 140€. Muista seurakunnista tuleville nuorille rippikoulumaksu on 189€. Maksuun sisältyvät majoitus, ruoka, opetus ja Raamattu. Samoin leiriläisten kyyti leiriltä sekä mahdolliset retket leirin aikana sisältyvät hintaan.

Mikäli rippikoulumaksu on perheen taloudelle mittava, ota yhteyttä rippikouluista vastaavaan pappiin, Matti Kivilahteen tai nuorisotyönohjaajaan Jaana Pohjaan.

Rippikoulun maksun voi maksaa useammassa erissä. Maksusuunnitelman voi tehdä soittamalla toimistosihteerille Seija Salmijärvelle puh. 044 750 3662.

Mikäli rippikoululaskua ei makseta tai olla yhteydessä seurakuntaan. Seurakunta laittaa rippikoulumaksun perintään.