Koululaisten kerhot

Kerhot ovat ilmaisia, mutta kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Kerho paikkoja vapautuu läpi vuoden, joten kysy Jaanalta vapaita kerhopaikkoja. Jaanan numero puh.044 75 03 631 tai email; jaana.pohja@evl.fi

Kerhot;

Mäntän seurakuntatalo/Kerhotila (käynti sisäpihalta, c-rappu, toinen kerros)

Maanantaisin kokkikerho 1-3lk klo 16.30-18.00. Kerhonohjaajina Maria ja Siiri.

Keskiviikkoisin kokkikerho 3-6lk klo 16.30-18.00. Kerhonohjaajina Viola ja Joanna.

Vilppulan seurakuntakoti

 Maanantaina kokkikerho klo 17-18.30 1-5lk. Kerhonohjaajina Jenna ja Iina.

Tiistaisin kokkikerho1-4lk klo 17-18.30. Kerhonohjaajina Milja ja Kaisa

 

(päivitetty 10.1.2023)

 

 

Oletko innokas leipuri tai kokki? Osaatko jo lettujen paistamisen tai pizzaleipien kokoamisen? Haluaisitko oppia?

Tule mukaan seurakunnan kokkikerhoon, niin saat itse valmistaa ja herkutella monenlaisia välipaloja, leivonnaisia ja pieniä ruokia

Kerhoja pitää koulutetut kerhonohjaajat. Kerhonohjaajat ovat yleensä alaikäisiä, jotka suunnittelevat ja pitävät kerhon itsenäisesti. Seurakunnan nuorisotyönohjaajat ovat aina kerhon ajan puhelimen ääressä, jos kerhossa sattuu tai tapahtuu. Kerhonohjaajat saavat aina työntekijän kiinni, joka auttaa neuvoo puhelimessa tai tulee paikalle.

Kokkikerhoissa tehdään ruokia ja erilaisia herkkuja kerholaisten toiveiden mukaan.

Kerhossa opitaan kokkaamisen lisäksi myös kaikkea, mitä ruuanlaittoon ja syömiseen yhdessä kuuluu, eli mm. hyvien ruokailutapojen opettelua, pöydän kattamista sekä jälkien siivoamista ja tiskaamista.

Muita huomioitavia asioita;

* Seurakunta huomio kokkikerhossa perus allergiat esimerkiksi laktoosi, omena, päärynä jne. allergiat. Valitettavasti emme välttämättä pysty huomioimaan moniallergisia lapsia, koska kerhonohjaajilla ei välttämättä ole tietoa ja kokemusta asiasta.

* Toivomme, että puhelimet jäävät kerhoajaksi reppuun/takin taskuun. Seurakunnan vakuutus ei korvaa puhelinta. Kerholaiset itse ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella seurakunnan puolesta kerhoaikana.

(päivitetty 12.8.2022)