Leiripäivät;

 1-4lk leiripäiviä.

* Ke 7.6 Mäntän seurakuntatalo. --> Peruttu vähäisen osaanotto määrän takia.

* To 8.6 Vilppulan seurakuntatalo. Hinta 5€/päivä. Sis.lounaan ja välipalan. Päivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 15.

 

Kesällä seurakunta ei pysty järjestämään perinteisiä lastenleirejä, koska seurakunta myi oman leirikeskuksensa Kalliolan.

 

Koululaisten kerhot ovat kesätauolla. Kerhot jatkuvat syksyllä 2023

 

Kerhot ovat ilmaisia, mutta kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Kerhopaikkoja vapautuu läpi vuoden, joten kysy Jaanalta vapaita paikkoja. Jaanan numero puh. 044 75 03 631 tai email; jaana.pohja@evl.fi

Syysleirit syksyllä 2023

1-3lk leiri 16-17.10.2023

4-7lk leiri 18-20.10.2023

Ilmoittautuminen alkaa 1.9.2023 klo 7 sähköisesti srk;n nettisivujen kautta. Ilmoittautuminen päättyy ti 12.9 klo 15.

 

(päivitetty 30.5.2023)

 

 

Kestauko mainos

Oletko innokas leipuri tai kokki? Osaatko jo lettujen paistamisen tai pizzaleipien kokoamisen? Haluaisitko oppia?

Tule mukaan seurakunnan kokkikerhoon, niin saat itse valmistaa ja herkutella monenlaisia välipaloja, leivonnaisia ja pieniä ruokia

Kerhoja pitää koulutetut kerhonohjaajat. Kerhonohjaajat ovat yleensä alaikäisiä, jotka suunnittelevat ja pitävät kerhon itsenäisesti. Seurakunnan nuorisotyönohjaajat ovat aina kerhon ajan puhelimen ääressä, jos kerhossa sattuu tai tapahtuu. Kerhonohjaajat saavat aina työntekijän kiinni, joka auttaa neuvoo puhelimessa tai tulee paikalle.

Kokkikerhoissa tehdään ruokia ja erilaisia herkkuja kerholaisten toiveiden mukaan.

Kerhossa opitaan kokkaamisen lisäksi myös kaikkea, mitä ruuanlaittoon ja syömiseen yhdessä kuuluu, eli mm. hyvien ruokailutapojen opettelua, pöydän kattamista sekä jälkien siivoamista ja tiskaamista.

Muita huomioitavia asioita;

* Seurakunta huomio kokkikerhossa perus allergiat esimerkiksi laktoosi, omena, päärynä jne. allergiat. Valitettavasti emme välttämättä pysty huomioimaan moniallergisia lapsia, koska kerhonohjaajilla ei välttämättä ole tietoa ja kokemusta asiasta.

* Toivomme, että puhelimet jäävät kerhoajaksi reppuun/takin taskuun. Seurakunnan vakuutus ei korvaa puhelinta. Kerholaiset itse ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella seurakunnan puolesta kerhoaikana.

(päivitetty 31.5.2023)