Mäntän kirkon urkujen soittopöytä panoraamakuvana. Näkyy ylhäältä kuoropenkeistä alas eteen alttarille asti.

MÄNTÄN URKUVIIKKO

Mäntän XX Urkuviikko 2022
su 7.8. - su 14.8.2022

Su 7.8. klo 18                          Avajaiskonsertti
Sydämellä Mäntän Urkuviikolle
Sami Salomaa, urut

Ti 9.8. klo 18                            Konsertti
Kirkkovuoden helmiä
Jukka Kulju, urut

Ke 10.8. klo 18                        Perheiden konsertti
Konsertti on suunnattu lapsille, mutta ohjelma on kaunista kuunneltavaa kaikille iästä riippumatta. Tervetuloa!
Elokuvamusiikkia uruilla
Kaja Jantsikene, urut

To 11.8. klo 18                        Konsertti
Ranskalaisen romantiikan belgialaisilla juurilla
Santeri Siimes, urut

Pe 12.8. klo 12                        Viuluvartti
Viulumusiikin taikaa
Mika Tepponen, alttoviulu ja viulu
Kaja Jantsikene, piano ja urut

La 13.8. klo 15                        Konsertti
Urkumusiikin vivahteita

Pauliina Hyry, urut

Su 14.8. klo 18                        Päätöskonsertti, väliajalla tarjotaan kakkukahvit
Widorin lumossa
Matti Pesonen, urut

Konsertit 10 €, päätöskonsertti 15 €

Perheiden konsertti ja viuluvartti ovat ilmaisia.

Muutokset mahdollisia.

Mahdollisten onnittelujen vastaanotto ennen avajaiskonserttia su 7.8.2022 klo 17.00 – 17.30 Mäntän kirkossa (tai Mäntän srk-talon isossa salissa).

Sydämellisesti tervetuloa Juhlaurkuviikon konsertteihin!

Sydämellinen kiitos Mäntän XX Urkuviikon taiteilijoille, yleisölle, onnittelijoille, taustatyötä tekeville! Juhlaurkuviikko onnistui valtavan hienosti.

T. Kaja Jantsikene ja urkuviikon työryhmä

Mäntän XXI Urkuviikko pidetään 13.8. - 20.8.2023 Mäntän kirkossa.

Järjestäjä Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljää muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.