Mäntän kirkon urkujen soittopöytä panoraamakuvana. Näkyy ylhäältä kuoropenkeistä alas eteen alttarille asti.

MÄNTÄN URKUVIIKKO

Widorin lumossa
Matti Pesonen, urut

Konsertit 10 €, päätöskonsertti 15 €

Perheiden konsertti ja viuluvartti ovat ilmaisia.

Muutokset mahdollisia.

Mahdollisten onnittelujen vastaanotto ennen avajaiskonserttia su 7.8.2022 klo 17.00 – 17.30.

Järjestäjä Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.