Mäntän kirkon urut

MÄNTÄN XVIII URKUVIIKKO 2020

Lämpimästi tervetuloa Mäntän XVIII Urkuviikolle su 16.8. – su 23.8. 2020!

Su 16.8. klo 18                           Avajaiskonsertti, Jari Linjama, urut

Ti 18.8. klo 18                            Konsertti

Ulla Törmä, laulu

Sami Salomaa, urut ja laulu

Ke 19.8. klo 18                          Urkuvartti, Kaja Jantsikene

To 20.8. klo 18                          Konsertti

Anu Mattila, laulu

Hanna Penttinen, urut ja piano

Kaja Jantsikene, urut ja piano

Pe 21.8. klo 12                          Urkuvartti, Hanna Penttinen

Su 23.8. klo 18                          Päätöskonsertti, Giampaolo di Rosa, urut

Tilaisuudet Mäntän kirkossa.

Konserteissa käsiohjelma 10€.

Urkuviikon järjestäjä Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.