Marttyyrien ääni -logo

28.11.2019 päivitettyjä uutisia hyvän asian ääreltä

1. uutinen: Marttyyrien Äänen radio-ohjelmia voi kätevästi kuunnella silloin kuin haluaa Soundcloudista ja podcasteja Spotifysta.

2. uutinen: Marttyyrien Ääni lehti ilmestynyt, jossa on artikkeli Mänttä-Vilppulassa lokakuussa vierailleesta pohjoiskorealaisesta Rovua C:stä.

3. uutinen: Marttyyrien Ääni TV-ohjelma 20.12 klo 21.15 TV7:ssä. Ohjelmassa haastatellaan pohjoiskorealaista rouva C:tä.

 

Kaikki Marttyyrien Ääni -radio-ohjelmat ovat kuunneltavissa Soundcloudissa. Omina soittolistoinaan löytyvät Marttyyrien Ääni, Marttyyrien matkassa ja VOM Sisaret ohjelmat, joita voi kuunnella kätevästi silloin kuin itse haluaa. Ohjelmatarjontamme on monipuolistunut myös podcast-ohjelmien myötä! Mikke Tiaisen toimittamia podcasteja voi kuunnella Spotifyssa ja Soundcloudissa. Uusi ohjelma ilmestyy aina perjantaisin.

 

https://soundcloud.com/marttyyrienaani/sets

Uusi Marttyyrien Ääni -lehti löytyy tästä osoitteesta: https://www.marttyyrienaani.fi/marttyyrien-aani-lehti-6-2019/

Lehden voi tilata ilmaiseksi p. 040 5522 309 tai info@vomfinland.fi

 

Tähän tulevat Marttyyrien ääni -rukousaiheet ja uutiset

https://www.marttyyrienaani.fi/ajankohtaista/

Kesäkuu 2019

Etiopia – Eturintaman työ etenee! 

Tukemamme eturintaman työntekijä Etiopiasta on lähettänyt hyviä uutisia erään entuudestaan evankeliumille saavuttamattoman muslimiheimon parista. Yli 97 prosenttia heimoon kuuluvista on muslimeja.

Eturintaman evankelistat vierailivat heimon asuinalueella evankelioiden heitä. Tämän työn seurauksena 32 muslimia kääntyi kristinuskoon. Heistä 18 on jo ottanut kasteen, kuten oheisessa kuvassa oleva uusi uskova.

Vastustustakin toki on, ja yksi äskettäin kristinuskoon kääntyneistä on menettänyt kotinsa. Yksi evankelistoista vieraili äskettäin jälleen heidän luonaan ja vei heille ruokaa ja avustusta.

Herra, me kiitämme, että evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on tavoittanut uusia sydämiä ja tämän uuden muslimiheimon. Siunaa, varjele ja rohkaise näitä uusia kristittyjä. Anna heidän tuntea rakkautesi ja huolenpitosi ja auta heitä viemään sanomaa Kristuksesta eteenpäin vainoista ja ahdistuksista huolimatta.

 

https://www.marttyyrienaani.fi/2019/05/

Hyviä uutisia Thaimaasta!

Äskettäin 5 vuotta täyttäneen Esterin perhe on jälleen yhdessä.

Olemme jo yli kahden vuoden ajan seuranneet Pakistanista paenneen pikku-Esterin ja hänen perheensä elämää Thaimaassa.

Perheen isä joutui maahanmuuttajien pidätyskeskukseen pian Thaimaahan saapumisen jälkeen, ja Esterin äidin oli tultava toimeen yksin kolmen lapsensa kanssa.

Ester on lapsista nuorin ja hänellä on leikkausta vaativa synnynnäinen sydänvika. Pitkään kestäneistä yrityksistä huolimatta Ester ei ole vieläkään riittävän vahva leikkaukseen. Terveysongelmiensa vuoksi Ester on ollut usein sairaalassa, mikä on ollut omiaan lisäämään perheen äidin kuormaa.

Nyt kuuluu kuitenkin iloisia uutisia: eräs länsimaa on ilmoittanut ottavansa Esterin perheineen vastaan! Perheen on määrä lähteä Thaimaasta muutaman viikon kuluessa. Tämän vuoksi myös Esterin isä on vapautettu pidätyskeskuksesta neljän vuoden jälkeen ja he saavat olla pitkästä aikaa yhdessä.

Tämä on hieno asia myös Esterin terveyden kannalta, sillä nyt hän pääsee johdonmukaisemman terveydenhoidon piiriin, johon hänen tuleva sydänleikkauksensa myös kuuluu.

Kiitos kaikille, jotka olette rukoilleet tämän perheen puolesta ja lähettäneet heille tervehdyksiä!

Herra, me kiitämme Sinua kaikesta avusta ja armosta, jota olet osoittanut Esteriä ja hänen perhettään kohtaan. Kiitos, että Sinä kuulet rukouksemme. Herra me kiitämme kaikista esirukoilijoista, joita Sinä olet kutsunut Esterin ja hänen perheensä tueksi. Varjele Herra, että Ester perheineen pääsee turvallisesti uuteen maahan. Anna siunauksesi Esterin sydänleikkaukseen ja hoitoon.