Isoskoulutus

Peruskurssi

Seurakuntamme isoskoulutus koostuu 2 kertaa kuussa olevista koulutuskerroista. Koulutus on perjantaisin Mäntän seurakuntatalolla tai Vilppulan seurakuntakodilla. Isoskoulutukseen kuuluu 2 omaa leiriä ja 1 alueellinen leiri.

JATKOKURSSI JA KOKENEET Kokoontumisia noin kerran kuussa. Keväällä yksi alueellinen leiri ja 1 oma leiri.

Isoskoulutuksessa opit muun muassa:

• ryhmänohjaajan taitoja
  • ilmaisutaitoa
  • vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja
  • iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä
  • kristinuskon perustietoja
  • Raamatun käyttöä

•                                                                                                                                                                                       Koulutukset alkavat peruskurssilla perjantaina 23.8 ja jatkokurssi perjantaina. 6.9. Koulutuksiin on tänä vuonna sähköinen ilmoittautuminen. Muistakaa käydä ilmoittautumassa sähköisesti.

Isoskoulutus antaa sinulle valmiudet isoseksi lastenleireille ja rippikoululeireille. Isoskoulutuksen voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajilta Jaanalta, Aliinalta tai seurakuntapastorilta Matti "Vihtori" Kivilahdelta.