Isoskoulutus

Peruskurssi

Seurakuntamme isoskoulutus koostuu 2 kertaa kuussa olevista koulutuskerroista. Koulutus on perjantaisin Mäntän seurakuntatalolla tai Vilppulan seurakuntakodilla. Isoskoulutukseen kuuluu 2 omaa leiriä ja 1 alueellinen leiri.

JATKOKURSSI JA KOKENEET Kokoontumisia noin kerran kuussa. Keväällä yksi alueellinen leiri ja 1 oma leiri.

Isoskoulutuksessa opit muun muassa:

• ryhmänohjaajan taitoja
  • ilmaisutaitoa
  • vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja
  • iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä
  • kristinuskon perustietoja
  • Raamatun käyttöä

Isoskoulutus antaa sinulle valmiudet isoseksi lastenleireille ja rippikoululeireille. Isoskoulutuksen voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajilta Jaanalta, Matilta tai seurakuntapastorilta Matti "Vihtori" Kivilahdelta.

Muokattu 21.1.2021

Tästä se lähtee…

ISOSKOULUTUS 2020-2021 peruskurssi

…syksyä ja vähän kevättäkin

Isoskoulutukset päivämääriä;

Koronasta johtuen isoskoulutukseen on ennakko ilmoittautuminen, koska toteutamme koulutuksen toistaiseksi pienryhmissä.

* Perjantaina 5.2 on perus- ja jatkokurssi Mäntän seurakuntatalolla.

* Lauantaina 13.2 Hartauskoulutus Mäntän seurakuntatalolla, mikäli korona antaa luvan kokoontua. Varapäivä? on tulossa myöhemmin.

Koronasta johtuen isoskoulutuksen päivämääriä emme uskalla antaa, kuin muutaman kerralla, koska emme tiedä koronan kehitystä ja minkälaisilla väkimäärällä saadaan koulutusta tehdä.

t. Nuorisotiimi

päivitetty 22.1.2021 klo 8.09