Isoskoulutus

Peruskurssi

Seurakuntamme isoskoulutus koostuu 2 kertaa kuussa olevista koulutuskerroista. Koulutus on perjantaisin Mäntän seurakuntatalolla tai Vilppulan seurakuntakodilla. Isoskoulutukseen kuuluu 2 omaa leiriä ja 1 alueellinen leiri.

JATKOKURSSI JA KOKENEET Kokoontumisia noin kerran kuussa. Keväällä yksi alueellinen leiri ja 1 oma leiri.

Isoskoulutuksessa opit muun muassa:

• ryhmänohjaajan taitoja
  • ilmaisutaitoa
  • vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja
  • iltaohjelmien ja hartauksien pitämistä
  • kristinuskon perustietoja
  • Raamatun käyttöä

Isoskoulutus antaa sinulle valmiudet isoseksi lastenleireille ja rippikoululeireille. Isoskoulutuksen voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajilta Jaanalta, Matilta tai seurakuntapastorilta Matti "Vihtori" Kivilahdelta.

Tästä se lähtee - ISOSKOULUTUS 2021-2022

Seuraava kokoontuminen sekä perus- että jatkokurssille pe 8.10. klo 18.00-20.00 Vilppulan seuriksella.

Jos et ole vielä tehnyt, niin täytä tältä sivulta löytyvä ilmoittautumislomake isoskoulutukseen.

Päivitetty 24.9.2021

Isoskoulutuksen kokoontumisajat ja -paikat ilmoitetaan lähempänä. Myös koronatilanteen kehitys vaikuttaa tilanteisiin. Ajantasaisin tieto tulee isoskoulutusten whatsapp-rymiin.

Päivitetty 11.8.2021