MUSIIKKIRYHMÄT

TULE MUKAAN LAULAMAAN!

Seurakunnassa toimivat kirkkokuorot, koraalikuoro ja erilaiset lauluryhmät. Kaikki ryhmät osallistuvat aktiivisesti niin jumalanpalveluksiin kuin myös muuhun seurakunnan toimintaan. Musiikkityylien kirjo ulottuu klassisesta kirkkomusiikista gospelmusiikkiin.

Tervetuloa kuoroon tai musiikkiryhmään, mikä on lähimpänä sydäntäsi.

Ajankohtaisia asioita syksylle 2020

​​​​​​​Sunnuntaina 25.10.2020 suunniteltu Mäntän Kirkkokuoron 95v juhlamessu Mäntän  kirkossa siirretään myöhäisempään aikaan kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Johtuen epävarmuustekijöistä seurakunnan kuorotoiminnan aloitus viivästyy. Ilmoitamme välittömästi, kun voimme aloittaa kuorotyöskentelyn.

"Nyt pelko pois, on merkki salainen, on nimi suojaamassa matkalla." (Virsi 928: 1)

Nähdään! Kaja ja Sanna

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.