Mäntän kirkko

TOIMITUSMUSIIKKI

Seurakuntamme tarjoa musiikkia erilaisiin elämäntilanteisiin. On perheessä suru- tai ilotapahtuma, täältä löydät ehdotuksia musiikin valintoihin. Aina kannattaa musiikista neuvotella myös tilaisuudessa mukana olevan kanttorin kanssa. Joskus hyvä ratkaisu löytyykin lähempää, kun odotat.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

vs. kanttori

Olen ollut Pirkanmaalla kanttorina viimeiset 9 vuotta. Viimeiset kuusi vuotta olen ollut Mänttä-Vilppulan seurakunnassa. Tärkein tehtäväni on jumalanpalvelukset, missä käytän monipuolisesti musiikin- ja virsien materiaalia. Johdan Koraalikuoroa ja Pohjaslahden kuoroa. Kuorot osallistuvat usein messuihin, juhliin tai erilaisissa kirkontapahtumissa.