partio

Partion ja seurakunnan yhteistyö

Mänttä-Vilppulan alueella toimii yksi partiolippukunta Mäntänvuoren partiolaiset ry.

Partio on harrastus, jossa lapsi ja nuori oppii tuntemaan ympäröivää luontoa, ensiavun alkeita ja saa muita hyödyllisiä kansalaistaitoja tarinoiden ja käytännön kautta.

Lippukunnan toimintaa on ympärivuoden ja aikuisia toivotaan mukaan toimintaan.

Mäntänvuoren partiolaiset ovat itsenäinen lippukunta, jonka taustayhteisönä Mänttä-Vilppulan seurakunta toimii.

Partiosta kiinnostuneet henkilöt voivat olla yhteydessä lippukuntajohtajaan Toni Simoseen puh. 040 6727 867 tai lippukunnan apulaisjohtajaan Hanna Savolaiseen puh. 040 9030 791.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu sekä 1.9.2021-31.1.2022 lähetystyö

Hei,

Vastaan seurakunnan kouluikäisten toiminnasta (7-14 vuotiaat), kerhotoiminnasta, lastenleireistä, kouluyhteistyöstä (alakoulut) ja partiosta. Lisäksi minua näkee nuorten toiminnassa, rippikoulussa ja isoskoulutuksessa.

1.9.2021 työnkuvani laajentui käsittämään myös lähetystyön tehtäviä, joita teen näillä näkymin 31.1.2022 asti. Lähetystyön työpäiväni on keskiviikko.

Minua voi lähestyä soittamalla, viesteillä, WhatsAppilla, sähköpostilla, ja Snapchatin kautta jjaana85_ohjus.