partio

Partion ja seurakunnan yhteistyö

Mänttä-Vilppulan alueella toimii yksi partiolippukunta Mäntänvuoren partiolaiset ry.

Partio on harrastus, jossa lapsi ja nuori oppii tuntemaan ympäröivää luontoa, ensiavun alkeita ja saa muita hyödyllisiä kansalaistaitoja tarinoiden ja käytännön kautta.

Lippukunnan toimintaa on ympärivuoden ja aikuisia toivotaan mukaan toimintaan.

Mäntänvuoren partiolaiset ovat itsenäinen lippukunta, jonka taustayhteisönä Mänttä-Vilppulan seurakunta toimii.

Partiosta kiinnostuneet henkilöt voivat olla yhteydessä lippukuntajohtajaan Leila Repoon puh. 040 8693 536 tai lippukunan apulaisjohtajaan Irene Viitaseen puh. 050 5474 421.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset (7-13 vuotiaat) kerhotyö, partio ja rippikoulu

Hei, Työalaani kuuluu koululaistyö eli 7-14 vuotiaiden parissa. Vastaan seurakunnassamme koululaisten kerhoista, leireistä, 10-synttärit ja koululaistyöstä. Välillä minua näkee nuorisotyössä avustamassa sekä rippikoulutyössä. Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa luonnossa ja perheeni kanssa.