Nuoret järvenrannalla auringonlaskussa

Nuorten toimintaa

Kenelle ja mitä?

Seurakunnan nuorten toimintaan olet tervetullut Sinä 14-29 vuotias, joka haluat tavata kavereita, saada uusia kokemuksia ja kivaa tekemistä, ihmetellä itseäsi ja elämää sekä etsiä ja vahvistaa yhteyttä Kaikkivaltiaaseen.

Nuortenillat

Nuorteniltoja pidetään talvikautena (syyskuusta toukokuuhun) n. joka toinen viikko Vilppulassa ja Mäntässä sekä n. kerran kuussa Kolhossa. Vilppulan ja Kolhon nuortenillat ovat keskiviikkoisin klo 19.00, Mäntässä nuortenilta on torstaisin klo 19.00

K-15

K-15 koontumisia eli jo riparin käyneiden omia juttuja pidetään myös talvikautena. Kokoontumisissa on tekemistä, pohdintaa, hiljentymistä, yhteistä ruuanlaittoa ja syömistä.

Leirejä ja reissuja

Nuortenleiri on tarjolla syksyllä omassa leirikeskuksessamme Kalliolassa. Pari päivää yhdessäoloa, tekemistä ja hiljentymistä Kalliolan kauniissa maisemissa.

Vuoden aikana reissataan ainakin Uusi alku -tapahtumaan Lempäälään, RuskaGospeliin Ylihärmään ja Maata Näkyvissä -festareille Turkuun. Pienempiä reissuja voi ilmaantua kalenteriin vuoden varrella.

Koulutusta ja muuta vastuunkantoa

Isoskoulutusta järjestetään perus- ja jatkokurssina. Talvikauden kestävä koulutus sisältää iltakokoontumisia ja leirejä, joissa opetellaan ryhmänohjaamisen taitoja, yhdessä elämistä ja kristinuskon syvempää ymmärtämistä teorian ja tekemisen kautta.

Nuorten musiikkiryhmässä on mahdollisuus käyttää laulamisen ja soittamisen lahjaansa yhteiseen hyvään. Musiikkiryhmä kootaan kiinnostuksen ja tarpeen mukaan harjoittelemaan ja esiintymään erilaisissa srk:n tilaisuuksissa.

NUISKU eli nuorten ihmissuhdekurssi antaa eväitä vuorovaikutustaitoihin, omien ja toisten tunteiden ymmärtämiseen,  kuuntelemiseen, ymmärretyksi tulemiseen ym. arkielämässä tarvittaviin elämisen taitoihin. Kursseja järjestetään harvakseltaan, joten kannattaa kysyä lisää.

Olemme myös Instagramissa

Instagram: manttavilppula_srknuoret

Teemakuva tekstillä iloa, uskoa, yhteisöllisyyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää nuorten ja nuorten aikuisten toiminnasta

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset (7-13 vuotiaat) kerhotyö, partio ja rippikoulu

Hei, Työalaani kuuluu koululaistyö eli 7-14 vuotiaiden parissa. Vastaan seurakunnassamme koululaisten kerhoista, leireistä, 10-synttärit ja koululaistyöstä. Välillä minua näkee nuorisotyössä avustamassa sekä rippikoulutyössä. Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa luonnossa ja perheeni kanssa.