Nuoret järvenrannalla auringonlaskussa

Nuorten toimintaa

Kenelle ja mitä?

Seurakunnan nuorten toimintaan olet tervetullut Sinä 14-29 vuotias, joka haluat tavata kavereita, saada uusia kokemuksia ja kivaa tekemistä, ihmetellä itseäsi ja elämää sekä etsiä ja vahvistaa yhteyttä Kaikkivaltiaaseen.

Nuortenillat

Nuorteniltoja pidetään talvikautena (syyskuusta toukokuuhun) n. joka toinen viikko Vilppulassa ja Mäntässä sekä n. kerran kuussa Kolhossa. Vilppulan ja Kolhon nuortenillat ovat keskiviikkoisin klo 19.00, Mäntässä nuortenilta on torstaisin klo 19.00

Leirejä ja reissuja

Vuoden aikana reissataan ainakin Uusi alku -tapahtumaan Lempäälään, RuskaGospeliin Ylihärmään ja Maata Näkyvissä -festareille Turkuun. Pienempiä reissuja voi ilmaantua kalenteriin vuoden varrella.

Koulutusta ja muuta vastuunkantoa

Isoskoulutusta järjestetään perus- ja jatkokurssina. Talvikauden kestävä koulutus sisältää iltakokoontumisia ja leirejä, joissa opetellaan ryhmänohjaamisen taitoja, yhdessä elämistä ja kristinuskon syvempää ymmärtämistä teorian ja tekemisen kautta.

Olemme myös Instagramissa

Instagram: manttavilppula_srknuoret

Teemakuva tekstillä iloa, uskoa, yhteisöllisyyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää nuorten ja nuorten aikuisten toiminnasta

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.