Nuoret järvenrannalla auringonlaskussa

Nuorten toimintaa

Kenelle ja mitä?

Seurakunnan nuorten toimintaan olet tervetullut Sinä 14-29 vuotias, joka haluat tavata kavereita, saada uusia kokemuksia ja kivaa tekemistä, ihmetellä itseäsi ja elämää sekä etsiä ja vahvistaa yhteyttä Kaikkivaltiaaseen.

Koulupäivystykset

Keväällä 2022 päivystetään parillisilla viikoilla Koskelan yläkoululla ja Vilppulan yhteiskoululla. Keskiviikkoisin klo 9.30-10 Koskelan yläkoululla ja torstaisin klo 9.30-10.00 Vilppulan yhteiskoululla.

Nuortenillat

Nuorteniltoja pidetään talvikautena (syyskuusta toukokuuhun) n. joka toinen viikko Vilppulassa ja Mäntässä sekä n. kerran kuussa Kolhossa. Vilppulan ja Kolhon nuortenillat ovat keskiviikkoisin klo 19.00, Mäntässä nuortenilta on torstaisin klo 19.00

Leirejä ja reissuja

Vuoden aikana reissataan ainakin Uusi alku -tapahtumaan Lempäälään ja Maata Näkyvissä -festareille Turkuun. Pienempiä reissuja voi ilmaantua kalenteriin vuoden varrella.

Koulutusta ja muuta vastuunkantoa

Isoskoulutusta järjestetään perus- ja jatkokurssina. Talvikauden kestävä koulutus sisältää iltakokoontumisia ja leirejä, joissa opetellaan ryhmänohjaamisen taitoja, yhdessä elämistä ja kristinuskon syvempää ymmärtämistä teorian ja tekemisen kautta.

Olemme myös Instagramissa

Instagram: manttavilppula_srknuoret

Teemakuva tekstillä iloa, uskoa, yhteisöllisyyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää nuorten ja nuorten aikuisten toiminnasta

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri. Koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu sekä lähetystyö.

Hei,

Vastaan seurakunnan kouluikäisten toiminnasta (7-14 vuotiaat), kerhotoiminnasta, lastenleireistä, kouluyhteistyöstä (alakoulut) ja partiosta. Lisäksi minua näkee nuorten toiminnassa, rippikoulussa ja isoskoulutuksessa.

1.9.2021 työnkuvani laajentui käsittämään myös lähetystyön tehtäviä. Lähetystyön työpäiväni on keskiviikko.

Minua voi lähestyä soittamalla, viesteillä, WhatsAppilla, sähköpostilla, ja Snapchatin kautta jjaana85_ohjus.