Nuortenillat

Nuortenillassa on pientä tekemistä/toimintaa, pohdintaa ja jutustelua illan teemasta sekä hartaus.

Iltojen teemat ja sisällöt ovat vaihtelevia: välillä esillä ovat meneillään olevan kirkkovuoden ajan teemat, välillä jotain muuta ajankohtaista tai muuten vaan elämään liittyvää.

Ohjelmaosio kestää noin tunnin, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä pelailemaan, juttelemaan kavereiden tai työntekijän kanssa tai vaikka kuuntelemaan musiikkia.

Tuu mukaan!

Toistaiseksi seurakunta ei voi järjestää livenä nuorteniltoja. Nuortenilta merkintöjä  voi kerätä kuvasuunnistuksella.

Kuvasuunnistus ohjeet:

1. Kysy nuorisotyönohjaajilta 8 kuvaa. Kerro haluatko kerätä Mäntässä vai Vilppulassa tai molemmista.

2. Käy 8 paikassa Mäntässä tai Vilppulassa. Ota itsestäsi ja lapusta kuva.

3. Merkinnän saa, kun olet käynyt kaikissa 8 paikassa. Laita kerralla 8 kuvaa, jossa näkyy itsesi ja lappu nuorisotyönohjaajalle, niin saat merkinnän.

4. Voit keretä kuvasuunnistuksella 2 merkintää (nuorteniltaa tai muu merkintää).

Tulossa;

Mikäli rajoitukset jatkuvat mm. Punaisen veisuu lauluilta striimattuna instaan ja faceen.

Nuortenillat:

Nuorteniltoja järjestetään kymmenen hengen pienryhmäkokoontumisina. Iltoihin on ennakkoilmoittautuminen, joka alkaa aina edellisenä päivänä klo 15.00 (esim. torstain nuorteniltaan voi ilmoittautua keskiviikkoaamusta alkaen). KAIKKI ilmoittautumiset ottaa WhatsApp-viestein vastaan nuorisotyönohjaaja Matti Hjelt (044 750 3630). Mainitse ilmoittautuessasi oma nimesi ja oman ripariryhmäsi numero.

Mäntässä järjestetään samana iltana 2-3 pienryhmää yhtäaikaisesti. Vilppulassa 1-2. On tärkeää, että saavut juuri siihen ryhmään, joka on sinulle ilmoittautumisen yhteydessä mainittu. On sanomattakin selvää, että nuorteniltaan tullaan vain terveenä. Lisäksi meillä on maskiedellytys (jos ei ole omaa maskia, niin nuortenillassa on maskeja jaossa).

Kevään nuorteniltoja

Ke 7.4. klo 19.00       Vilppulan seurakuntakoti

To 15.4. klo 19.00    Mäntän seurakuntatalo

Ke 21.4. klo 19.00    Vilppulan seurakuntakoti

To 29.4. klo 19.00    Mäntän seurakuntatalo

Ke 5.5. klo 19.00       Vilppulan seurakuntakoti

To 13.5. klo 19.00    Mäntän seurakuntatalo

Huom! Muutokset mahdollisia korona-rajoitusten muuttuessa. Myös iltojen määrä saattaa muuttua.

​​​​​​​päivitetty 19.3.2021 klo 10.19