Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan!

Tarjolla on kerhoja, leirejä, ryhmiä, tapahtumia ja tilaisuuksia eri-ikäisille.

Lisätietoja vasemmalla olevista sivupalkeista vasemmalta tai oikealta.

Lähetystyöntekijät Jorma ja Satu Arkkila Mäntän torilla 10.6 klo 10-12. Arkkilat ovat palaneet Keniasta Suomeen. Nyt on upea mahdollisuus tulla tutustumaan Arkkiloiden työhön.

Jorma toimii orpolapsihankkeessa sekä Kenian kentän taloudenhoitajana. Lisäksi Jorman vastuulla on osallistua yhteistyökirkon työhön samburuheimon parissa. Tavoitteena on evankelioivien tapahtumien järjestäminen ja kirkon työntekijöiden kouluttaminen Samburuun.

Satu toimii Credo-ohjelmassa. Ohjelma pyrkii ennaltaehkäisemään tyttöjen ympärileikkauksia ja lapsinaittamista antamalla tytöille mahdollisuuden koulunkäyntiin.

Arkkilat tekevät Keniasta käsin työtä myös Sambiassa. Sambiassa tuetaan evankeliointityötä sekä kummilapsia. Sambian työn saattaminen paikallisten käsiin on loppuvaiheessa.

-----

Alakoululaisten lastenleirit ovat täynnä. Vapaita paikkoja voi kysyä Jaanalta puh.044 75 03 631 tai email; jaana.pohja@evl.fi

(päivitetty 25.4 klo 9.15)