Nuoret Aikuiset

Nuorten Aikuisten toiminta on tarkoitettu 18/19-29 vuotiaille. Elämää ja olemista ihmetellään vähän "aikuisemmasta" näkökulmasta pohdinnan ja erilaisen tekemisen kautta ruumiin ravintoa unohtamatta.

Tulossa toiminnan ideointi-ilta lauantaina 1.10. klo 17.00 Mäntän seuriksen nuortentilassa. Tule heittelemään kaikenlaisia ideoita toiminnasta ja sen sisällöstä. Tarjolla myös pientä purtavaa ja muutakin ohjelmaa. Kysele lisää: nuorisotyönohjaaja Matti Hjelt puh. 0447503630.

Linkit some-maailmaan:

https://www.facebook.com/groups/1588629141369366/ (Nuoret Aikuiset)

Instagram: manttavilppula_srknuoret

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, rippikoulu, isoskoulutus, nuorisotyö, nuoret aikuiset, kouluyhteistyö (yläkoulut)

Nuorteniltoja, isoskoulutusta, kouluilla avaamassa päivää tai päivystämässä, leirejä, retkiä, kohtaamisia eri-ikäisten kanssa, somea, jne. Arkeen mahtuu paljon. Vaikka enää ei ihan nuori olekaan, niin silti on mahdollista kulkea tovi toisen rinnalla. Hienoa on kohdata nuoria, olla kuuntelijana ja nähdä vuosien vieriessä miten elämän polku avautuu eteenpäin myös yhteydessä Suurimpaan.

Omaan elämään mahtuu työn lisäksi omakotiasujan arkea lumitöistä ruohonleikkuuseen ja halonhakkuuseen. Ja siinä samalla Aku Ankan taskukirjarivistö jatkaa kasvamistaan.