Koraalikuoro

Nyt saadaan laulaa!

Koraalikuoro on toiminut jo yli 20 vuotta. Laulamme yksiäänistä ja moniäänistä musiikkia hengellisestä kansanlauluihin. Kuoro esiintyy jumalanpalveluksissa, ”Päiväkahvi” -tilaisuuksissa, vanhainkodeissa, palvelutaloissa ja muissa tilaisuuksissa. Kuorolaiset ovat eläkeläisiä. Harjoitustahti on rauhallinen. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 12-13 joka toinen viikko Mäntän kirkossa ja Mäntän srk-talolla.

Koraalikuoro aloittaa torstaina 28.4.2022 klo 12.00 Mäntän srk-talon isossa salissa Soile Toivolan johdolla.

Lämpimästi tervetuloa laulamaan!

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.