Ylistysryhmä

Mänttä-Vilppulan seurakunnan Ylistysryhmä on aikoinaan, v. 2003 Vilppulan seurakunnan "Sovinnon Silta" -tapahtumaa varten perustettu lauluryhmä, joka ei kuitenkaan suostunut hajaantumaan tuon tapahtuman jälkeen. 

Ylistysryhmän ensisijainen tavoite on toimia seurakuntamme tilaisuuksien yhteislauluja tukevana esilauluryhmänä tarpeen mukaan. Pääasialliset kohdetilaisuudet ovat olleet "Iltajuhlat" eli nykyiset "Majataloillat", "Tilkkutäkkikonsertit", "Jouluyön messut", "Pääsiäisyön messut", sekä srk:n "Ylistysmessut", joiden musiikki koostuu ns. uudemmasta gospel- ja ylistysmusiikista.

Ryhmän kokoonpanossa on laulajien ja kosketinsoitinsäestyksen lisäksi nähty ja kuultu vuosien varrella lyömäsoitin- basso- ja kitaravahvistuksia sekä vierailevaa alttoviulutaiteilijaa. 

Ylistysryhmän johtaja Jukka Rantanen.

Ota yhteyttä

kanttori, virkavapaalla 30.9.2024 asti

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljää muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

kanttori, määräaikainen 31.12.2025 asti

Kokenut kirkkomuusikko alkaen vuodesta 1982, musiikin sekatyömies.