YLISTYSRYHMÄ

Mänttä-Vilppulan seurakunnan Ylistysryhmä on aikoinaan, v. 2003 Vilppulan seurakunnan "Sovinnon Silta" -tapahtumaa varten perustettu lauluryhmä, joka ei kuitenkaan suostunut hajaantumaan tuon tapahtuman jälkeen. Ryhmän koollekutsuja on Jari Välimaa.

Ylistysryhmän ensisijainen tavoite on toimia seurakuntamme tilaisuuksien yhteislauluja tukevana esilauluryhmänä tarpeen mukaan. Pääasialliset kohdetilaisuudet ovat olleet "Iltajuhlat" eli nykyiset "Majataloillat", "Tilkkutäkkikonsertit", "Jouluyön messut", "Pääsiäisyön messut", sekä srk:n "Ylistysmessut", joiden musiikki koostuu ns. uudemmasta gospel- ja ylistysmusiikista.

Ryhmän kokoonpanossa on laulajien ja kosketinsoitinsäestyksen lisäksi nähty ja kuultu vuosien varrella lyömäsoitin- basso- ja kitaravahvistuksia sekä vierailevaa alttoviulutaiteilijaa.

Ylistysryhmän johtaja Jukka Rantanen.