Lähetystyön säännöllinen toiminta

Hox. Toistaiseksi lähetystyö ei pysty vastaanottamaan tavaroita tai kahvipusseja.

Sansan Toivoa Naisille -työ

Toivoa naisille -työ on kansainvälinen rukousliike vaikeissa oloissa elävien naisten puolesta.
Lisätiedot: Christine Marc puh. 045 8966683

Toivoa naisille

Lähetyksen työpäivä Mäntän seurakuntatalolla.

Keskiviikkoisin klo 10-14 Mäntän seurakuntatalo. Hartaus klo 12.00.

Tule tutustumaan erilaisiin käsityömenetelmiin ja tekemään omin käsin. Voit tehdä käsitöitä itsellesi tai lähetystyölle myyntiin. Tuotteita voi myös ostaa.

Käsityöpiirissä on mahdollisuus;

* Seurakunnalla on 5 kangaspuut. Voit tulla kutomaan mattoa itsellesi tai myyntiin lähetystyön hyväksi.

* Kankaanpainantaa itsellesi tai myyntiin esimerkiksi tyynyliinoja, pyyhkeitä, kangaskasseja jne..

* Kudontaa esimerkiksi villasukkia, lapasia jne. V

Lisätiedot: Vihreiden niittyjen vastuu vapaaehtoiselta; Helenalta puh. 045 68 38534 tai Nuorisotyönohjaaja-Lähetyssihteeri Jaana Pohja puh.044 75 03 631 tai email; jaana.pohja(at)evl.fi

Tilkkutyöpiiri

Parillisen viikon maanantaina klo 10-14 Mäntän seurakuntatalo. Teemme tilkkutöitä ompelukoneella mm.peittoja ja tyynyjä.

Kahvikassi -talkoot

Parittoman viikon maanantaina klo 10-14 Mäntän seurakuntatalo. Teemme kasseja kahvipusseista punonta-tekniikalla. Materiaalia on runsaasti, tule mukaan opettelemaan tekniikkaa.

Kolhon tupa

Tupa kokoontuu parittomien viikkojen torstaina klo 13 Kolhon kirkolla. Lisä infoa Lähetys ja avustuksen tapahtumissa. Kolhon tuvasta lisä infoa voi kysellä Seijalta puh. puh.0500 367148 tai email; seija.tervonen(at)me.com

(päivitetty 15.2.2023)

 

 

Vihreiden niittyjen mainos
Kolhontuvan mainos_kevät23

Ota yhteyttä

kappalainen, diakoniatyön ja lähetystyön vastaava teologi

Lomalla 5.-11.6. Vapaapäivillä 12.-13.6. Seuraava työpäivä 14.6. Diakoniavustuksissa ota yhteys diakoniatyöntekijöihin, sillä vain he tekevät niissä päätöksiä.

Aloitin kappalaisen tehtävissä elokuussa 2019.

"Jumalan tunteminen on elämän tärkein ja perustavin asia." Näin alkaa kirkkomme Katekismus. Siksi ihmisen on viisasta turvautua Jeesukseen Kristukseen. Luterilaisen uskonopin kulmakiviä ovat nämä kiteytykset: Yksin armosta, Kristuksen tähden ja uskon kautta. Tämä merkitsee, että ihmisen ei tule eikä hän voi ansaita pelastumistaan, vaan Jumalan armahdus riittää. Jumalan Poika on uhrikuolemallaan sovittanut koko maailman syntivelan Jumalan edessä. Pyhän kasteen sakramentin ja evankeliumin sanan välityksellä ihminen tulee osalliseksi Jumalan pelastavasta rakkaudesta. Armosta. Kun turvaudumme Jeesuksen pelastustyöhön, luotamme Jumalaan. Näin uskon kautta kuka tahansa ihminen ja milloin vain saa omistaa armon aarteet. Silloin ihminen on autuas ja osallinen ikuisesta elämästä.

Vapaa-ajalla harrastan brasilialaista jujutsua.

 

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri. Alakoululaistyö, kouluyhteistyö (alakoulut), partiotyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja lähetystyö.

Vastaan seurakunnan kouluikäisten toiminnasta (7-14 vuotiaat), kerhotoiminnasta, lastenleireistä, kouluyhteistyöstä (alakoulut) ja partiotyöstä. Lisäksi minua näkee vaihtelevasti nuorisotyössä.

Lähetystyössä vastaan seurakuntamme lähetyspiireistä, tiedotuksesta jne.

Minua voi lähestyä soittamalla, viesteillä, WhatsAppilla, sähköpostilla ja Snapchatin kautta jjaana85_ohjus.