Lähetystyön säännöllinen toiminta

Sansan Toivoa Naisille -työ

Toivoa naisille -työ on kansainvälinen rukousliike vaikeissa oloissa elävien naisten puolesta.
Kokoonnutaan noin kerran kuussa.

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 kokoontuu Länskällä naisten kansainvälinen teetupa. Leikin, keskustelun, askartelun ja välipalan lomassa opiskellaan myös suomen kieltä.

Lisätiedot: Satu Salo 044 3747 646

Maahanmuuttajanaisten leivontakerho

Toteutetaan yhdessä SPR:n kanssa.

Käsitöitä Tammirannan seurakuntakodissa

Tule tutustumaan erilaisiin käsityömenetelmiin ja tekemään omin käsin. Voit tehdä käsitöitä itsellesi tai lähetystyölle myyntiin. Tuotteita voi myös ostaa.

Lisätiedot: Ritva Lenkkeri p. 050 431 1619

Tilkkutyöpiiri

Parillisen viikon maanantaina klo 10-14 Tammirannassa. Teemme tilkkutyöt ompelukoneella.

Kahvikassi -talkoot

Parittoman viikon maanantaina klo 10-14 Tammirannassa. Teemme kasseja kahvipusseista punonta-tekniikalla. Materiaalia on runsaasti, tule mukaan opettelemaan tekniikkaa.

Lähetyksen työpäivä

Keskiviikkoisin klo 10-14 Tammirannassa. Hartaus klo 12.00.

Kankaanpainantaa, kudontaa, huovutusta ym. käsitöitä. Käytettävissä myös kangaspuut.

Päiväkahvit

Kokoonnumme kahvin, sanan ja rupattelun äärellä noin kerran kuussa talviaikana.

Kolhossa

Joka toinen viikko torstaisin, klo 13-15 Kolhon kirkolla. Kahviraha kerätään Mugun työlle.

Vilppulassa

Torstaisin, klo 13-15 Vilppulan seurakuntakodissa. Kahviraha lähetykselle.

Mäntässä

Kerran kuukaudessa keskiviikkoisin, klo 13-15 Mäntän seurakuntatalossa. Kahviraha ystävyysseurakuntatyölle.

Virpi ja Birgit esittelevät lähetyksen työpäivässä valmistettuja hellehattuja ja kudottua peittoa.
Virpi ja Birgit esittelevät lähetyksen työpäivässä valmistettuja töitä.

Syksyn 2019 lähetystyön (sisälähetystyön) uutta toimintaa

Kaikenikäisten juttupiiri käynnistyy parittomien viikkojen tiistaina alkaen 10.9 klo 18-20. Vaihtuvat teemat ja puhujat. Turisemme elämänmyönteiseen sävyyn mm. yksinäisyydestä, innostumisesta, rakkaudesta, peloista ja keskeneräisyydestä. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut Teija Elers 044 7503650

Keittiöpyyhe, jossa viisi leipää ja kaksi kalaa ja teksti
Lähetyksen työpäivässä valmistettu keittiöpyyhe. "Suo, että ilomielin myös jaamme leipämme."