Lähetystyön säännöllinen toiminta

Sansan Toivoa Naisille -työ

Toivoa naisille -työ on kansainvälinen rukousliike vaikeissa oloissa elävien naisten puolesta.
Lisätiedot: Satu Salo 044 3747 646

​​​

Käsitöitä Tammirannan seurakuntakodissa

Tule tutustumaan erilaisiin käsityömenetelmiin ja tekemään omin käsin. Voit tehdä käsitöitä itsellesi tai lähetystyölle myyntiin. Tuotteita voi myös ostaa.

Lisätiedot: Ritva Lenkkeri p. 050 431 1619

Tilkkutyöpiiri

Parillisen viikon maanantaina klo 10-14 Tammirannassa. Teemme tilkkutyöt ompelukoneella.

Kahvikassi -talkoot

Parittoman viikon maanantaina klo 10-14 Tammirannassa. Teemme kasseja kahvipusseista punonta-tekniikalla. Materiaalia on runsaasti, tule mukaan opettelemaan tekniikkaa.

Lähetyksen työpäivä

Keskiviikkoisin klo 10-14 Tammirannassa. Hartaus klo 12.00.

Kankaanpainantaa, kudontaa, huovutusta ym. käsitöitä. Käytettävissä myös kangaspuut.

päivitetty 26.8.2021

Virpi ja Birgit esittelevät lähetyksen työpäivässä valmistettuja hellehattuja ja kudottua peittoa.
Virpi ja Birgit esittelevät lähetyksen työpäivässä valmistettuja töitä.
Keittiöpyyhe, jossa viisi leipää ja kaksi kalaa ja teksti
Lähetyksen työpäivässä valmistettu keittiöpyyhe. "Suo, että ilomielin myös jaamme leipämme."

kappalainen, diakoniatyön ja lähetystyön vastaava teologi

Vapaapäivät yleensä ma ja ti. Diakoniavustuksissa ota yhteys diakoniatyöntekijöihin, sillä vain he tekevät niissä päätöksiä.

Aloitin kappalaisen tehtävissä elokuussa 2019, joten olen aika uusi työntekijä Mänttä-Vilppulassa.

"Jumalan tunteminen on elämän tärkein ja perustavin asia." Näin alkaa kirkkomme Katekismus. Siksi ihmisen on viisasta turvautua Jeesukseen Kristukseen. Luterilaisen uskonopin kulmakiviä ovat nämä kiteytykset: Yksin armosta, Kristuksen tähden ja uskon kautta. Tämä merkitsee, että ihmisen ei tule eikä hän voi ansaita pelastumistaan, vaan Jumalan armahdus riittää. Jumalan Poika on uhrikuolemallaan sovittanut koko maailman syntivelan Jumalan edessä. Pyhän kasteen sakramentin ja evankeliumin sanan välityksellä ihminen tulee osalliseksi Jumalan pelastavasta rakkaudesta. Armosta. Kun turvaudumme Jeesuksen pelastustyöhön, luotamme Jumalaan. Näin uskon kautta kuka tahansa ihminen ja milloin vain saa omistaa armon aarteet. Silloin ihminen on autuas ja osallinen ikuisesta elämästä.

Vapaa-ajalla harrastan brasilialaista jujutsua.