Harrastekerhojen ohjaaminen

Kiinnostaako alakouluikäisten lasten kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille?

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harrastekerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille. Kerhoja voi olla monenlaisia: muun muassa kokki-, salibandy-, peli- ja teatterikerhoja, ja ne kokoontuvat seurakunnan eri tiloissa. Kerhoa vedetään yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Mänttä-Vilppulan seurakunnan kokkikerhot vetävät lapsia hyvin toimintaan.

Oman kerhon teemaan, aikaan ja kerhon ohjaajapariin pääsee vaikuttamaan itse. Kerhon ohjaamiseen sitoudutaan aina syksyksi, kevääksi tai koko vuodeksi. Kerhonohjaajat saavat palkkion joulukuussa ja kesäkuussa. Palkkio määräytyy kokemuksen mukaan ja kerhon pituudesta. Lisätietoa kerhon ohjaamisesta saa nuorisotyönohjaajilta.