Harrastekerhojen ohjaaminen

Kiinnostaako alakouluikäisten lasten kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille?

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harrastekerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille. Kerhoja voi olla monenlaisia: muun muassa kokki-, salibandy-, peli- ja teatterikerhoja, ja ne kokoontuvat seurakunnan eri tiloissa. Kerhoa vedetään yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Mänttä-Vilppulan srk kokkikerhot vetävät lapsia hyvin toimintaan.

Oman kerhon teemaan, aikaan ja kerhonohjaajapariin pääsee vaikuttamaan itse. Kerhonohjaamiseen sitoudutaan aina syksy,kevääksi tai koko vuodeksi. Kerhonohjaajat saavat palkkion joulukuussa ja kesäkuussa. Palkkio määräytyy kokemuksen mukaan ja kerhonpituudesta. Lisätietoa kerhonohjaamisesta saa nuorisotyönohjaajilta.