Urkutapit

Mänttä-Vilppula on vireä kulttuuri- ja taitekaupunki. Seurakunnassa musiikkityö on monipuolinen. Olemme jatkuvassa yhteistyössä koko kaupungin musiikki-, kulttuuri- ja taidetahojen kanssa.

Seurakunnan musiikkitoiminnassa on mukana kahden kanttorin lisäksi paljon vapaaehtoisia. Meillä on useita kuoroja ja lauluryhmiä, jotka rikastuttavat seurakunnan musiikkielämää.

Kesän 2019 merkittävämpiin tapahtumiin kuuluu XVII Mäntän Urkuviikko. Paikalle saapuu joka vuosi esiintyjiä koko Suomesta ja urkuviikkojen suosio kasvaa vuosi vuodelta.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

vs. kanttori

Olen ollut Pirkanmaalla kanttorina viimeiset 9 vuotta. Viimeiset kuusi vuotta olen ollut Mänttä-Vilppulan seurakunnassa. Tärkein tehtäväni on jumalanpalvelukset, missä käytän monipuolisesti musiikin- ja virsien materiaalia. Johdan Koraalikuoroa ja Pohjaslahden kuoroa. Kuorot osallistuvat usein messuihin, juhliin tai erilaisissa kirkontapahtumissa.