Urkutapit

Mänttä-Vilppula on vireä kulttuuri- ja taitekaupunki. Seurakunnassa musiikkityö on monipuolinen. Olemme jatkuvassa yhteistyössä koko kaupungin musiikki-, kulttuuri- ja taidetahojen kanssa.

Seurakunnan musiikkitoiminnassa on mukana kahden kanttorin lisäksi paljon vapaaehtoisia. Meillä on useita kuoroja ja lauluryhmiä, jotka rikastuttavat seurakunnan musiikkielämää.

Kesän 2019 merkittävämpiin tapahtumiin kuuluu XVII Mäntän Urkuviikko. Paikalle saapuu joka vuosi esiintyjiä koko Suomesta ja urkuviikkojen suosio kasvaa vuosi vuodelta.

Valtakunnallinen Kirkkomusiikin päivä

Arkkipiispa Tapio Luoma on Kirkkomusiikin päivän suojelija.

Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro on mukana tuhansien kirkkomusiikin harrastajien ja alan ammattilaisten joukossa viemässä kirkkomusiikkia keskelle ihmisiä ja arkea!

Keskiviikkona 18.9. klo 17.30 on avoin kirkkokuoroharjoitus Mäntän srk-talossa. Tervetuloa kuuntelemaan! Kahvitarjoilu.

Torstaina 19.9.2019 Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoron esiintymiset Taitekaupungissa:
Klo 15.30 Vilppulan kirjasto
Klo 16.00 K-market Järvinen, Vilppula
Klo 17.00 S-market, Mänttä
Klo 17.30 Mäntän kirjasto
Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan!

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.