Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro

Mäntän ja Vilppulan kirkkokuorot ovat harjoitelleet ja esiintyneet yhdessä v. 2017 alusta lähtien. Noin 30-henkinen kuoromme palvelee seurakuntaa jumalanpalveluksissa ja muissa tilaisuuksissa. Ohjelmistoomme kuuluu perinteisen kirkkomusiikin lisäksi myös uudempaa musiikkia. Kuoro kehittyy koko ajan ja ottaa mielellään vastaan musiikillisia haasteita. Harjoittelemme tosissamme mutta pilke silmäkulmassa.

Kuoroa johtaa Kaja Jantsikene.

Uudet laulajat ovat tervetulleita iloiseen joukkoomme!

 

Kuoro aloitta syyskauden ke 25.8.2021 klo 17.30 Mäntän srk-talon isossa salissa.
Noudatamme koronaturvallisuusohjeita.

Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoro keväällä 2019. Taustalla kaunis Vilppulan kirkko.

Ota yhteyttä

kanttori

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.