Mänttä-Vilppulan seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Koronaohjeet seurakunnassa 3.12.2021

Koronaohjeet Mänttä-Vilppulan seurakunnassa 3.12.2021

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tänään tekemillään päätöksillä tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla seuraavat tilaisuudet ajalla 6.12.2021 – 5.1.2022:

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Punkalaitumen kuntien alueilla kielletään kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 (kaksikymmentä) henkilöä.

Mänttä-Vilppulan seurakunta ottaa käyttöön koronapassin Kauneimmissa Joululaulutilaisuuksissa ja suosittaa koronapassin käyttöönottoa myös alueen kirkkokonserteissa. Koronapassia voidaan edellyttää 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä. Näin tilaisuuksiin voi tulla yllä olevaa väkimäärää suurempi henkilömäärä.

Päätökset eivät kohdistu yksityistilaisuuksiin. Alueen väestöä kehotetaan kuitenkin noudattamaan koronaepidemiaan liittyviä yleisiä suosituksia myös niissä tilanteissa, joita aluehallintoviraston määräykset eivät koske.

Jumalanpalveluksiin voi tulla ilman koronapassia. Jumalanpalveluksissa on voimassa vahva maskisuositus, käsidesin käyttö, vain terveenä paikalle ja terveysturvalliset etäisyydet.

Jouluajan jumalanpalveluksista tiedotetaan erikseen lähempänä.

3.12.2021 17.35