Seurakuntamme nimikkolähetit

 

Kylväjä/ Liisa ja Mikko Puhalaisesta Kreikka

Liikkeellä olevat kansat - diasporatyö Kreikassa". Tässä on muutama sana siitä, miksi olemme päättäneet muuttaa pakolaistyön nimeä. Kylväjän työ Kreikassa ei ole koskaan ollut pelkästään avustamistyötä pakolaisstatuksen saaneiden ihmisten parissa, jollaiseksi pakolaistyö yleisesti ymmärretään. Kreikan kielen sanaa diaspora on käytetty kuvaamaan ihmisiä ja ihmisryhmiä, jopa kansoja, joita on kohdannut hajaannus: ihmiset ovat joutuneet syystä tai toisesta muuttamaan alkuperäisiltä juuriltaan uudelle asuma-alueelle, uuteen maahan tai jopa uuteen maanosaan.

Työskentelemme Ateenassa ja toimimme etenkin persiankielisten parissa. Tehtävämme on Kylväjän liikkeellä olevien kansojen parissa tehtävän diasporatyön kokonaisuuden rakentaminen osana yhteistyö verkostoamme. Keskeisenä tehtävänämme on pakolaistaustaisten uusien kristittyjen koulutukseen, varustamiseen ja yhteiseen tehtävämme osallistamiseen liittyvät asiat. Mikko toimii myös diasporatyön työaluevastaavana sekä vastaa Kylväjän työstä Keski-Aasiassa ja Itä-Afrikassa.

 

Uusin Lähettikirje (pdf) 3/2023

Vanhat;

Lähettikirje(pdf) 2/2023

1/2023 Lähettikirje (pdf)

lähettikirje(pdf)

Lähettikirje; (pdf)

-----

Sley/ Helene ja Joona Toivainen Thaimaa

​​​​​​

Helene ja Joona työskentelevät Thaimaasta, josta tekevät reissuja Myarmarissa, Indonesiassa ja Intiassa. Keskeisenä työnä on kouluttaa kirkon työntekijöitä. Toivaset ovat ainoat Sleyn lähetit kyseisellä alueella.

Toivaisten työnesittely; https://www.youtube.com/watch?v=VyCVZqVVaMQ

Esittely video löytyy myös sivun oikealta alalaidasta.

Uusin; Toivaisten lähettikirje 2_2023 (pdf)

Vanhat;

Toivaisten lähettikirje 1_2023 (pdF)

11/2022 (pdf)

Toivaisten lähettikirje(pdf)

------

Medialähetys Sanansaattajat (SANSA)/ Marko Pihlajamaa

 

Lähettäjäpiiri

Munckinkatu 67, PL 13, 05801 Hyvinkää

Sähköposti: marko.pihlajamaa(at)sansa.fi

---

 

(päivitetty 29.5.2023)