Seurakuntamme nimikkolähetit

Kylväjä/Liisa ja Mikko Puhalainen, Kreikka

Liikkeellä olevat kansat - diasporatyö Kreikassa. Tässä on muutama sana siitä, miksi olemme päättäneet muuttaa pakolaistyön nimeä. Kylväjän työ Kreikassa ei ole koskaan ollut pelkästään avustamistyötä pakolaisstatuksen saaneiden ihmisten parissa, jollaiseksi pakolaistyö yleisesti ymmärretään. Kreikan kielen sanaa diaspora on käytetty kuvaamaan ihmisiä ja ihmisryhmiä, jopa kansoja, joita on kohdannut hajaannus: ihmiset ovat joutuneet syystä tai toisesta muuttamaan alkuperäisiltä juuriltaan uudelle asuma-alueelle, uuteen maahan tai jopa uuteen maanosaan. 

Työskentelemme Ateenassa ja toimimme etenkin persiankielisten parissa. Tehtävämme on Kylväjän liikkeellä olevien kansojen parissa tehtävän diasporatyön kokonaisuuden rakentaminen osana yhteistyö verkostoamme. Keskeisenä tehtävänämme on pakolaistaustaisten uusien kristittyjen koulutukseen, varustamiseen ja yhteiseen tehtävämme osallistamiseen liittyvät asiat. Mikko toimii myös diasporatyön työaluevastaavana sekä vastaa Kylväjän työstä Keski-Aasiassa ja Itä-Afrikassa.
 

Puhalaisten lähettikirjeet

Uusin lähettikirje(pdf)

Vanhat lähettikirjeetä

Lähettikirje 1/2024

Lähettikirje(pdf) 5/2023

Lähettikirje (pdf) 3/2023

Lähettikirje(pdf) 2/2023

Lähettikirje 1/2023 (pdf)

lähettikirje (pdf)

Lähettikirje (pdf)

-----

Sley/ Helene ja Joona Toivanen, Thaimaa

Siunausta, armoa ja rauhaa toivottaen, Joona ja Helene Toivanen

Sähköposti: joona.toivanen(at)sley.fi, helene.toivanen(at)sley.fi. Seuraa meitä Instagramin ja Facebookin kautta. Lähetämme viikoittain kuvia ja uutisia töistämme ja elämästämme. Instagram: toivasetmissio. Facebook: Toivaset Missio

​​​​​​

 

Helene ja Joona Toivanen työskentelevät Thaimaasta, josta tekevät reissuja Myanmarissa, Indonesiassa ja Intiassa. Keskeisenä työnä on kouluttaa kirkon työntekijöitä. Toivaset ovat ainoat Sleyn lähetit kyseisellä alueella.

Toivaisten työnesittely; https://www.youtube.com/watch?v=VyCVZqVVaMQ

Esittelyvideo löytyy myös sivun oikeasta alalaidasta.

Toivasten lähettikirjeet

Toivasten lähettikirje 1/2024

Vanhat lähettikirjeet

Toivasten lähettikirje 4_2023(pdf)

Toivasten lähettikirje 3_2023 (pdf)

Toivasten lähettikirje 2_2023 (pdf)

Toivasten lähettikirje 1_2023 (pdf)

Toivasten lähettikirje 11/2022 (pdf)

Toivasten lähettikirje(pdf)

------

(päivitetty 9.4.2024)