Mänttä-Vilppulan seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Koronasäädökset pysyvät ennallaan 8.2.2021 saakka

Talvi jatkuu ja koronasäädökset pysyvät ennallaan 8.2.2021 saakka

Mikään ei ole muuttunut edellisiin viikkoihin verrattuna. Henkilörajoitukset ovat ennallaan ja yli 10 henkilön kokoontumiset ovat kiellettyjä. Samoin on todettu, että kaikkea kokoontumista mikä ei ole välttämätöntä tulee välttää. Tämä tilanne on voimassa 8.2.21 saakka.

Aikuisten harrastustoiminta on tällä hetkellä tauolla, mutta nuorten ja lasten toimintaa järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Rippikoululaiset saavat ohjeet omilta ohjaajiltaan. Lapsityö toimii mahdollisuuksien mukaan.

Koska odotus päästä ehtoolliselle on kova, on tarkoitus, että sunnuntaista 24.1.2021 alkaen ehtoollinen on mahdollista erityisjärjestelyin. Piispa Matti Repo on antanut meille mahdollisuuden viettää ehtoollista niin, että ensin vietetään messu suljetuin ovin striimin välityksellä. Striimatut messut vietetään klo 10-11 joko Vilppulan tai Mäntän kirkossa. Noin klo 11 kirkon ovet avataan ja ehtoolliselle voi saapua, kun huomioi hygieniaohjeet, suojaetäisyydet ja sen, että tulee ehdottomasti terveenä. Kirkossa viivähdetään hiljaisuudessa ja toisia kunnioittaen. 

Toivotan jokaiselle voimia tähän talveen. Tämä talvi tulee olemaan erilainen kuin edelliset talvet, lunta on paljon ja pakkanen paukkuu. Toisaalta koronatilanne tulee toistamaan itseään viimevuoden mallin mukaan. 

Toivotan jokaiselle voimia ja siunausta. Jumala olkoon kanssasi, siunatkoon hän sinua jokaisena elämäsi hetkenä. Siunatkoon sinun huokauksesi ja jokaisen askeleesi, jokaisen hengenvetosi ja ajatuksesi. 

Saila Munukka

kirkkoherra

Mänttä-Vilppulan seurakunta

044 750 3601
 

15.1.2021 11.24