Mänttä-Vilppulan seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Tiedote toiminnan rajoituksista 1.3.-28.3.2021

TIEDOTE 26.2.2020

 

Seurakunnan toiminnan rajoitukset 1.3.-28.3.2021

 

Jumalanpalvelukset toimitetaan suljetuin ovin ja ovat seurattavissa etänä seurakunnan facebook-sivun kautta. Linkki nettisivun etusivulla.

Ehtoollista on mahdollista tulla nauttimaan jumalanpalveluksen jälkeen kirkon ovien avauduttua n. klo 11 sekä erikseen ilmoitetuissa ehtoollishartauksissa. Kirkon ovet pidetään auki tunnin ajan. Silloin on mahdollisuus myös yksityiseen sielunhoitoon.

Aikuisten ryhmäharrastustoiminta on tauolla ja kannustamme välttämään turhaa matkustamista. Rippikoulu ja nuorisotyö ilmoittaa toiminnastaan erikseen. Myös lapsi- ja perhetyö toimii erillisten ohjeiden mukaan.

Laaja etätyö- ja kasvomaskisuositus on voimassa. Tarkoitus on suojata riskiryhmiä saamasta tartuntaa. Seurakuntamme tilat ovat edelleen suljettuna ja työntekijöihin ja kirkkoherranvirastoon saa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla. 

Kokoontumisissa  on 10 hengen rajoitus 7.3.2021 saakka. 8.3.2021 lähtien on voimassa kuuden hengen kokoontumisrajoitus, joka koskee myös kodeissa vietettäviä yksityistilaisuuksia, joita ovat mm. muistotilaisuudet, kastejuhlat ja syntymäpäivät. 

Suosittelemme, että hautaan siunaustilaisuus pidetään ajallaan pienemmän saattojoukon mukana ollessa ja muistotilaisuus pidetään myöhemmin, kun koronatilanne helpottaa. On ymmärrettävää, että tämä rajoitus tuo ahdistusta omaisen menettämisen surun lisäksi. Olemme käytettävissä, jos tarvitsette keskusteluapua asian aiheuttaman ahdistuksen kanssa.  
 

26.2.2021 15.36