Leirityöntekijää haetaan

Nyt meille töihin kesäksi!

Mänttä-Vilppulan seurakunta etsii kesäksi 2022  reipasta kirkon alalle kouluttautuvaa tai valmista kausityöntekijää toteuttamaan alueemme leiririppikouluja.

Oletko sinä kaipaamamme henkilö? Viihdyt nuorten kanssa. Haluat olla opettamassa ja kasvattamassa heitä kristinuskon sanoman tuntemiseen. Tunnet vahvuutesi leirityössä ja osaat niitä hyödyntää osana rippikoulutiimiä.

Tarvitsemme määräaikaiseen virkaan leirityöntekijää 30.5-22.7.2022 väliselle ajalle. Työtehtävinä on kaksi rippileiriä ja 1-2 lastenleiriä.
Palkkaus on KirVESTES:n mukainen 501. (valmiit)

Kerro hakemuksessa itsestäsi, opinnoistasi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Liitä hakemukseesi CV. Hakemus tulee lähettää 29.10.21 klo 16 mennessä.

Jos olet kiinnostunut tulla leirityöhön myös talvirippileirille, joka pidetään viikolla 9, ota yhteyttä.

Mikäli ajatus kesästä Koillis-Pirkanmaalla kiinnostaa ja huomasit nyökytteleväsi päätä yllä olevaa tekstiä lukiessasi, niin ota yhteyttä Matti Kivilahteen, joka vastaa seurakunnan rippikoulutyöstä. Tiedustelut joko 044 750 3605 tai matti.kivilahti@evl.fi.

Hakemukset osoitetaan kirkkoherra Saila Munukalle, 044 750 3601, sähköpostitse saila.munukka@evl.fi tai kirjeenä Kirkkokatu 6 35800 Mänttä. Otsikoksi hakemukseen leirityöntekijä.