10-synttärit

Yhteiset 10-synttärit

Seuraavat 10-synttärit järjestetään vuonna 2020 kaikille 2010 syntyneille nuorille. Lisätietoa synttäreistä tammikuussa 2020.

Menneitä;

Seurakunta järjestää joka vuosi 10-synttärit, johon kutsutaan kaikki kyseisenä vuonna täyttäneet/täyttävät 10-vuotiaat vanhempien kanssa. Keväällä 2019 vuonna juhlitaan 2009 syntyneitä lapsia. Seurakunnan jäsenille, jotka täyttävät 2019 vuotta lähetetään henkilökohtainen kutsu kotiin.

Juhlaan on lämpimästi tervetulleita myös ei seurakunnan jäsenet, mutta kerro Jaanalle / Aliinalle nimesi ja osoitteesi, niin saat kutsun kotiin.

Vuonna 2019 synttäreitä vietetään torstaina 16.5. klo 17-19 Mäntän kirkossa ja seurakuntatalolla.

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.

vs. nuorisotyönohjaaja.

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. Syyskuusta alkaen teen kolmena päivänä viikossa töitä, pääosin keskiviikosta perjantaihin.

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.