10-synttärit

Yhteiset 10-synttärit

Koronasta johtuen seurakunta ei järjestä vuonna 2020 10-synttäreitä. Seurakunta lähettäää kaikille 10-vuotiaille pienen lahjan postin kautta. Lahjan saa jokainen, joka kuuluu Mänttä-Vilppulan seurakuntaan.

Mikäli lapsi ei kuulu seurakuntaan ja haluaa saada pienen paketin. Niin ei hätää. Huoltaja/turvallinen aikuinen voi laittaa viestiä nuorisotyönohjaaja Jaanalle, missä kertoo lapsen nimen, syntymäajan ja osoitteen, niin lähetämme lahjan. Jokainen lapsi on arvokas, niin lähetän mielelläni paketin jokaiselle Mänttä-Vilppulan ja lähialueen 10-vuotiaalle.

1. Jo aamulla aikaisin kun heräilen
kun vuoteelta nousen minä muistan sen.
Siks kaikille huudan hyvän huomenen:

2. On koulussa opettaja mukava,
ja kaverit tietenkin on parhaita.
Me yhdessä pelataan myös pihalla.

3. Me potkitaan palloa ja retkiä
me yhdessä tehdään polkupyörällä.
Me kerrotaan toisillemme vitsejä.

4. On kymmenenvuotiaalla tietenkin
myös suruja. Nekin hoituu parhaimmin,
kun kuiskaa ne korvaan hyvän kaverin.

5. Kun ulkona päivä sitten pimenee,
niin kotona äiti hieman hermoilee.
On hänellä valmiina kai iltatee.

6. Kun illalla viimein painan tyynyyn pään
ja kertailen tapahtumat päivän tään.
Voi Jumala kuinka minä kiitänkään:
On hienoa olla täyskymppi!

(Sanat ja sävel: Jaakko Löytty)

päivitetty 5.11.2020

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira.