10-synttärit

Yhteiset 10-synttärit

Seuraavat 10-synttärit järjestetään vuonna 2020 kaikille 2010 syntyneille nuorille. Lisätietoa synttäreistä tammikuussa 2020. Tänä vuonna 10-synttäreitä juhlitaan torstaina 22.10 klo 17 Mäntän seurakuntatalolla. Tervetuloa :)

 

Seurakunta järjestää joka vuosi 10-synttärit, johon kutsutaan kaikki kyseisenä vuonna täyttäneet/täyttävät 10-vuotiaat vanhempien kanssa.

 

Juhlaan on lämpimästi tervetulleita myös ei seurakunnan jäsenet, mutta kerro Jaanalle / Aliinalle nimesi ja osoitteesi, niin saat kutsun kotiin.

 

 

Nuorisotyönohjaaja, koululaiset, kouluyhteistyö, kerhotyö, nuorisotyö, isoskoulutus, partio ja rippikoulu

Hei, Olen tullut taloon vuoden 2010 vuoden alussa ja siitä alkaen olen tehnyt nuorisotyönohjaajan töitä seurakunnassamme. Työnkuvaani kuuluu koululaistyö, kerhot,leirit, kouluyhteistyö, isoskoulutus, rippikoulutyö ja nuortentoiminta. Minua tapaa kouluilla, kerhoissa ja leireillä.

Lisäksi olen mukana partiossa, missä vastaan seurakunnan ja partion yhteistyöstä sekä aloitan pitämään sudenpentulaumaa syksyllä 2019. Vapaa-ajalla vietän aikaani perheeni kanssa, johon kuuluu mies, tytär ja Mila-koira. 

 

vs. nuorisotyönohjaaja

Toimin tällä hetkellä vs. nuorisotyöntekijänä. Minuun voi törmätä muun muassa kouluilla pitämässä aamunavauksia, varhaisnuorten kerhotoiminnassa, nuortenilloissa tai erilaisilla leireillä. 

 

Valmistuin nuorisotyöntekijäksi vuonna 2014 ja tällä hetkellä suoritan töiden ohella jatko-opintoja ylemmässä ammattikorkeakoulussa.

 

Vapaa-aikani vietän perheeni ja koirani kanssa, sekä liikun luonnossa valokuvaamassa.