Ex tempore -kvartetti

 

Ex tempore -kvartetti on raikasääninen lauluyhtye, jonka laajaan repertuaariin kuuluu sekä suomalaista että ulkomaista musiikkia. Lauluja löytyy niin keväisiin hetkiin kuin joulun hartaisiin tunnelmiinkin. Ex tempore on perustettu vuonna 2017 ja se on lukuisten esiintymisten lisäksi jo järjestänyt kaksi omaa joulukonserttia.

 

Kvartetti sai alkunsa nimensä mukaisesti päähänpistosta, kun neljä paikkakuntalaista laulajaa sattuivat olemaan samassa paikassa samaan aikaan ja päättivät kokeilla erästä neliäänistä kappaletta. Kvartetin jäsenet ovat Pirjo Jokioja, Ilkka Jokioja ja Jukka Karppinen. Ex tempore -kvartetin taiteellisena johtajana toimii muusikko Teele Jantsikene.

 

 

 

 

Ex tempore -kvartetti Joulukonsertissa Mäntän kirkossa. Laulajilla on kynttilät kädessä.

Ota yhteyttä

kanttori

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljää muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.

Kanttori. Määräaikainen 31.12.2025 asti.

Kokenut kirkkomuusikko alkaen vuodesta 1982, musiikin sekatyömies.