Vilppulan kirkon sisäkuva, alttarilta urkulehterille kuvattuna. Kattokruunut loistavat kirkkaina ja kutsuvina.
Vilppulan kirkko

Vilppulan kesämusiikkisarja

Vilppulan kesämusiikkisarja 2021 ohjelma:

Torstaina 8.7.2021 klo 19 Yhteislauluilta, Nuoren seurakunnan veisuja, Kaja Jantsikene ja Sanna Osmala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu flyygelin hankinnan hyväksi

Torstaina 15.7.2021 klo 19 Matti Pesonen, urut ja Seppo Koski, laulu

Torstaina 22.7.2021 klo 19 Kanttoreiden konsertti, Kaja Jantsikene ja Sanna Osmala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu flyygelin hankinnan hyväksi

Konsertit saatetaan joutua perumaan koronatilanteen vuoksi.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.