Vilppulan kirkon sisäkuva, alttarilta urkulehterille kuvattuna. Kattokruunut loistavat kirkkaina ja kutsuvina.
Vilppulan kirkko

Vilppulan kesämusiikkisarja

Vilppulan kesämusiikkisarja 2022 konsertit

Kevyttä klassista kirkkokonsertti perjantaina 1.7.2022 klo 19.00 Vilppulan kirkossa. Johanna Rusanen-Kartano, sopraano, Jukka Saarman, tenori, pianisti varmistumassa.  Liput 25 € / 23 €.

Vilppulan kesämusiikkisarjan Yhteislauluilta torstaina 7.7.2022 klo 19.00 Vilppulan kirkossa. Musiikki: Kaja Jantsikene. Vapaaehtoinen maksu Mäntän flyygelin hyväksi.

Vilppulan kesämusiikkisarjan Ex tempore -kvartetin konsertti torstaina 14.7.2022 klo 19.00 Vilppulan kirkossa.

Vilppulan kesämusiikkisarjan KoskiFolk konsertti, johtajanaan Erlend Jantsikene, torstaina 21.4.2022 klo 19.00 Vilppulan kirkossa. Käsiohjelma 10 €.

Kaikissa tilaisuuksissa toimiimme terveysturvallisesti.

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.