Yhteislaulutilaisuudet

Viisikielisten lauluillat kesällä 2021

Kanttori, Jukka Rantanen ja Ylistysryhmä

Pe 11.6.2021 klo 19 Vilppulan kirkkoranta (sateella Vilppulan kirkossa)

Pe 18.6.2021 klo 18 Pohjaslahden Heikintuvalla

Ke 23.6. 2021 klo 19 Mäntän Vuorenkirkko (sateella Mäntän kappelissa)

Pe 16.7. 2021 klo 19 Kolhon Rantateatteri (sateella Kolhon kirkossa)

Koronarajoitusvaraus

Tulethan terveenä!

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.