Nuorisotyöntekijän määräaikainen viransijainen 1.4.-31.8.2022

Nyt meille töihin!

Mänttä-Vilppulan seurakunta etsii kevääksi ja kesäksi 2022 reipasta kirkon alalle kouluttautuvaa tai valmista työntekijää toteuttamaan alueemme nuorisotyötä.

Oletko sinä kaipaamamme henkilö? Viihdyt nuorten kanssa. Haluat olla opettamassa ja kasvattamassa heitä kristinuskon sanoman tuntemiseen. Tunnet vahvuutesi leirityössä ja osaat niitä hyödyntää osana nuorisotiimiä.

Tarvitsemme määräaikaisen viransijaisen 1.4.-31.8.2022 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Työtehtävinä on rippikoulutyötä, isoskoulutusta, kouluyhteistyötä ja nuorteniltoja. Kesällä myös vaihtelevasti muuta erikseen sovittavaa työtä. Oma auto välttämätön. Lääkärintodistus ja rikosrekisteriote esitettävä.

Palkkaus on KirVESTES:n mukainen 503. (2567.91 valmiit)

Kerro hakemuksessa itsestäsi, opinnoistasi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Liitä hakemukseesi CV. Hakemus tulee lähettää heti tai 25.3.2022 mennessä.

Mikäli ajatus työstä Koillis-Pirkanmaalla kiinnostaa ja huomasit nyökytteleväsi päätä yllä olevaa tekstiä lukiessasi, niin ota yhteyttä nuorisotyön pastoriimme Matti Kivilahteen, joka vastaa seurakunnan nuorisotyöstä. Tiedustelut joko 044 750 3605 tai matti.kivilahti@evl.fi.

Hakemukset osoitetaan kirkkoherra Saila Munukalle, 044 750 3601, sähköpostitse saila.munukka@evl.fi tai kirjeenä Kirkkokatu 6 35800 Mänttä. Otsikoksi hakemukseen Nuorisotyöntekijän määräaikainen viransijainen.