Mäntän kirkon urkujen soittopöytä panoraamakuvana. Näkyy ylhäältä kuoropenkeistä alas eteen alttarille asti.

MÄNTÄN URKUVIIKKO​​​​

Mäntän XIX Urkuviikko su 15.8. – su 22.8.2021​​​​​​​

​​​

Mäntän XVIII Urkuviikko 2020 on vietetty onnistuneesti.

Sydämellinen kiitos Urkuviikon ​​​taiteilijoille, runsaslukuiselle yleisölle, työryhmälle, yhteistyökumppaneille, urkujen virittäjälle ja henkilökunnalle!

​​​​​​​Urkuviiko ohjelma:

Su 16.8. klo 18                           Avajaiskonsertti Jari Linjama, urut

Preludin ja koraalin vuorottelua!

Ti 18.8. klo 18                            Konsertti

Ulla Törmä, laulu

Sami Salomaa, urut ja laulu

Laulumusiikin helmiä!

Ke 19.8. klo 18                          Urkuvartti, Kaja Jantsikene

Rakastettu säveltäjä Oskar Merikanto!

To 20.8. klo 18                          Konsertti

Anu Mattila, laulu ja piano

Leevi Mattila, laulu

Kaja Jantsikene, urut ja piano

"Maallinen ja taivaallinen kotimaa"

Pe 21.8. klo 12                          Urkuvartti, Hanna Penttinen

Kesäinen musiikkituokio!

Su 23.8. klo 18                          Päätöskonsertti, Esa Toivola, urut

Loistavaa klassista urkumusiikkia!

Tilaisuudet Mäntän kirkossa.

Konserteissa käsiohjelma 10€. Myynti ovelta. Maksu käteisellä. Urkuvartteihin ei ohjelmamaksua.

Urkuviikon järjestäjä Mänttä-Vilppulan seurakunta

Kaja Jantsikene, B- kanttori, pianopedagogi, ammattisäestäjä ja kuoronjohtaja.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja tilaisuuksien lisäksi hoidan konserttitoimintaa, s-postiliikennettä ja vastaan soittimien huollosta. Osallistun musiikkityön työryhmiin, johdan Mäntän ja Vilppulan Kirkkokuoroa sekä neljä muuta kuoroa tekemällä yhteistyötä Mänttä-Vilppulan kaupungin kulttuuri- ja musiikkityön kanssa. Muusikkona toimin jatkuvasti solistina ja säestäjänä sekä soitan erilaisten musiikkiryhmien kanssa. Työhistoriaan kuuluu työ kulttuurialan lapsityön johtajana ja yli 30 v. pianonsoitonopettajana musiikkioppilaitoksissa.

Seurakunnan työssä arvostan ja nostan esiin kristillisiä arvoja sekä vaalin hengellisen sanoman eteenpäin viemistä. Mottoni on tehdä kaikki työni sydämellä ja kunnolla.

Vapaa-aikana viihdyn keittiössä ja puutarhassa. Tärkeintä elämässä minulle on perhe.