Täältä löydät kaikkien Mänttä-Vilppulan seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot

Seurakunnan yleinen sähköposti: mantta-vilppula.seurakunta(at)evl.fi

Seurakunnan käynti- ja postiosoite: Mänttä-Vilppulan seurakunta, Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä

Taloustoimisto

Avoinna arkisin klo 9 - 15 tai sopimuksen mukaan. 

Kirkkoherranvirasto

p. 040 804 9580 (numero ei vastaanota tekstiviestejä)

Palveluajat:  

Kirkkoherranvirastossa maanantaisin ja torstaisin klo 10-12 ja 13-15 ilman ajanvarausta, sekä tiistaisin ajanvarauksella. Varaa aika soittamalla numeroon 040 804 9580 (numero ei vastaanota tekstiviestejä).

Puhelinpalvelu maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 10-12 ja 13-15.

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT: 

3.7.-3.9.2023 kirkkoherranvirasto on avoinna ma ja to klo 10-12 ja klo 13-15, 

ti, ke ja pe suljettu.

Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Tutustu toimistopalveluihin tästä linkistä.

Juha Lankinen

määräaikainen seurakuntapastori 31.12.2023 asti (osa-aikainen 50%)

Seurakuntayhteys on elämän hyvä yhteys. Siihen liittyvät hyvin monet asiat, joita elämässä kaipaamme: luottamus tulevaan, usko, toivo, rakkaus sekä anteeksiantamisen ja -saamisen mahdollisuus. 
Pappistyössä olen toiminut pitkään jo vuodesta 1987 lähtien. Nyt olen saanut mieluisan kutsun avustaa Mänttä-Vilppulan seurakuntaa eri työtehtävissä. Vaikka en paikkakuntaa tarkemmin tunne, koen seurakunnan suurten mahdollisuuksien paikkana. Paikkakunnalla on selkeästi erilaisia elämänpiirejä, joiden keskellä toivon omankin työni mahdollistuvan. Taide, ikääntyvien palvelut ja harrastepiirit, koulut ja työelämä ovat näitä elämänpiirejä, joiden keskellä pappikin joutuu työtään ajattelemaan.

Työalani liittyy yleiseen seurakuntatyöhön, millä tarkoitetaan jumalanpalveluselämää ja kirkollisia toimituksia sekä niihin liittyviä hartaushetkiä eri hoitokodeissa. Papin työssä arvostan mahdollisuutta kohdata erilaisia seurakuntalasia. Koen, että yhdessä olemme usein enemmän kuin yksittäisinä ihmisinä. Siksi jokainen kohtaaminen on ajatuksissani tärkeä yhteinen hetki, jossa Jumalan rakkaus ja armollisuus saa tulla elämän hyvän lähteeksi.
 

Juha Lankinen

« Takaisin