Täältä löydät kaikkien Mänttä-Vilppulan seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot

Seurakunnan yleinen sähköposti: mantta-vilppula.seurakunta(at)evl.fi

Seurakunnan käynti- ja postiosoite: Mänttä-Vilppulan seurakunta, Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä

Taloustoimisto

Avoinna arkisin klo 9 - 15 tai sopimuksen mukaan.

p. 040 804 9580 (numero ei vastaanota tekstiviestejä)

Palveluajat:

Kirkkoherranvirastossa maanantaisin ja torstaisin klo 10-12 ja 13-15 ilman ajanvarausta, sekä tiistaisin ajanvarauksella. Varaa aika soittamalla numeroon 040 804 9580 (numero ei vastaanota tekstiviestejä).

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT:

Virkatodistukset tilataan Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Tutustu toimistopalveluihin tästä linkistä.

Matti-Pekka Piirainen

vs. kirkkoherra 31.3.2024 saakka

Olen Mänttä-Vilppulan seurakunnan vs. kirkkoherra ajalla 2.10.2023-31.3.2024. Tulen Jämsästä, jossa olen toiminut kappalaisen virassa. Olen ollut kirkon töissä yli 20 vuotta, aluksi nuorisotyönohjaajana ja vuodesta 2014 pappina.

Haluan toimia kirkkoherran tehtävässä keskustellen ja rohkaisten ihmisiä löytämään oman paikkansa seurakuntayhteisössä. Raamatun kuvaus seurakunnasta Kristuksen ruumiina, jossa on erilaisia jäseniä eri tehtävineen, luo hyvän pohjan seurakunnan elämälle. Meille on annettu lahjoja, taitoja ja luonteenpiirteitä, joita Jumala käyttää palvelemaan seurakuntaa monin eri tavoin ja erilaisissa tehtävissä.

Nautin musiikista ja monenlaisesta liikkumisesta. Eräs harrastukseni taitaa olla myös vanhan omakotitalon korjailu ja huoltaminen. Perheeseeni kuuluvat vaimoni Tuulia, lapset Simo ja Silja sekä Salli-koira.

Kirkkoherran tehtävässä minua innostaa sen monipuolisuus. Osallistun toiminnan suunnitteluun ja päätöksentekoon. Saan myös jakaa jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja tilaisuuksien kautta paikkakuntalaisten iloja ja suruja tuoden elämän keskelle sanomaa Jumalan rakkaudesta ja Kristuksen ristintyöstä.

Tulkaa juttelemaan, kun minut näette.

Matti-Pekka Piirainen